06 juni 2014 12:08

City Golf er blevet fittet

Forside UDSTYR City Golf er blevet fittet
Af Søren Kragh

Hos City Golf der ligger lige overfor Bella Center i Ørestaden, har de gennemført en række forstærkninger du nu kan drage nytte af. Det er Pro-Shoppen som hidtil har fungeret som BACKTEE flagskibsbutik, der har i bedste formand Mao stil har taget et stort skridt fremad. 

Der er kommet masser af fedt udstyr i kælderen hos City Golf - og du kan endda leje topsæt fra flere fabrikanter.

Der er kommet masser af fedt udstyr i kælderen hos City Golf – og du kan endda leje topsæt fra flere fabrikanter.

Shoppen består af to etager som tidligere mest blev benyttet til BACKTEE butik i stueplan, og out-let i kælderen – for nu ikke at glemme at der er en lille tagtarasse, og et minimalt udstyrssalg som også var at finde hos City Golf.

For st stå stærkere og tilbyde hvad markedet efterspørger er indholdet nu forstærket, så det også spiller bedre sammen med Jack Nicklaus træning og analysecenteret som findes på den tilhørende overdækkede og opvarmede drivingrange.

På udstyrssiden er kælderen nu indrettet og blevet til et fittingcenter, som på sigt også får tilgang af elektroniske måleinstrumenter, som i dag lånes i ny og næ. Men det bugner af lækkert udstyr fra f.eks. Titleist, Wilson og TaylorMade, og så kan du ikke bare blive fittet, men også leje top-sæt fra de kendte udbydere, så du får det bedste beslutningsgrundlag inden køb.

Der er kommet udslagsnet til fitting hos City Golf

Der er kommet udslagsnet til fitting hos City Golf

Turister kan således leje høj-kvalitetssæt inden det går løs på drivingrange, 9-hulsbanen eller måske den store 18-hulsbane på Royal Golf, hvor banen pt. er under positiv forvandling.

Der er stadig BACKTEE flagskibsbutik hos City Golfg, men udvalget er nu noget større, og rammer således også spillere under 40-år, som ellers antageligt har været BACKTEEs målgruppe.

Lindeberg, Galvin Green, ECCO Golg og Bunker mentality er godt repræsenteret, og videre er der en ECCO shop in shop, ligesom city Golf har hovedstadens største Galvin Green udvalg – og endda tilbyder den fulde Ryder Cup kollektion, som den de eneste i landet.

Bunker mentality tilbyder tøj med et “street-twist” og du kan altså sagtens både spille golf, og gå ud i byen i det samme tøj. Så alt i alt er butikken blevet godt forstærket, og der er noget for alle, og du kan endda leje de seneste top-sæt, og blive fittet til det rigtige udstyr – endda også med de bolde du måtte spille, så fittingen er en 360 graders løsning.

Ingen relaterede nyheder