05 maj 2014 14:22

ECCO udvidder kollektion

Forside UDSTYR ECCO udvidder kollektion
Af ECCO PM

Danske ECCO – der er markedsførende indenfor innovativt fodtøj – udvider igen den storsælgende BIOM Hybrid-serie med lanceringen af yderligere to styles til Spring/Summer udvalget 2014.

image011BIOM Hybrid, der blev berømt da ECCO Staff Player og tourlegende Fred Couples spillede i dem, fås nu i en ny tekstil version, et opdateret design, der kombinerer tibetansk yakokse læder med ultrablød nubuck, og den eksisterende yakokse læder version.

 

De er berømte for at give den ultimative kombination af komfort, stabilitet, greb og stil, hvilket skyldes BIOM Hybrids unikke design, der benytter to patenterede performance systemer – NATURAL MOTION og ECCO Dynamic Traction System (E-DTS).

 

“Golfspillere verden over kan ikke få nok af den sko-oplevelse, som BIOM Hybrid giver,” siger Michael Waack, Head of Global Golf hos ECCO. “Niveauet af komfort og performance er uden lige på hele luksusmarkedet, og vi har arbejdet hårdt på at være på forkant ved at introducere nogle flotte nye looks.”

Oprindelig blev NATURAL MOTION teknologien udviklet til toppen af løbemarkedet. Den er baseret på en fuldstændig anatomisk læst, der er udviklet ved at scanne fødderne på 2.500 atleter. Den giver exceptionel støtte langs hele fodsålen og benytter kroppens eget system til at absorbere støddet fra hvert eneste skridt.

Lige som alle andre ECCO sko, i den hybrid kategroi, hvor ECCO var pioner, er BIOM Hybrid bygget ovenpå E-DTS ydersålen med omkring 100 støbte traction bars og 800 traction angles. De er lavet af TPU – et utrolig holdbart og vejrbestandigt materiale – og giver fremragende tourgrip.

TV: Se Fred Couples i en tidligere ECCO lanceringsvideo:

Yderligere tekniske fordele på ultraletvægts skoen BIOM Hybrid:

●     Ekstremt lav profil – Bringer golfspillerens tyngdepunkt tættere til jorden, hvilket giver fremragende stabilitet, jordkontakt og greb

 

●     Direct Injection – En proces der giver uovertruffen støddæmpning, stabilitet og komfort takket være en one-piece sko, der er lavet uden lim eller syninger

 

●     Vejrbeskyttelse – Naturligt blødt, glat, åndbart og stærkt læder fra tibetanske yakokser bliver behandlet med HYDROMAX™ for uovertruffen beskyttelse mod vejret

 

●     Climate Control – De tre komponenter i ECCO Comfort Fiber System-indersålen sikrer en kølig og tør indersko

Ud over Couples, bliver ECCOs golf kollektion til mænd brugt i turneringer af tourstjerner som Graeme McDowell, Thomas Bjørn, Thongchai Jaidee, Marcel Siem, Wu Ashun, Andreas Hartø og JB Hansen.

 

Anbefalet pris i butikken:

HYDROMAX 1,500 DKK

Gore-Tex 1,700 DKK

 

Om ECCO

 

ECCO, et markedsledende skomærke, der kombinerer stil og komfort, har skabt sin succes gennem kvalitet og innovativ teknologi. Designfilosofien er rodfæstet i grundlæggerens indgang til jobbet som skomager – skoen skal følge foden. Sko fra ECCO er forankret i funktionalitet, kvalitet og håndværk på en platform af skandinavisk design. ECCO blev grundlagt i 1963 og er en af de få skofabrikanter i verden, der ejer og styrer hvert et skridt i skomagerprocessen. I dag bliver ECCOs produkter solgt i 91 lande – i 1.100 ECCO-butikker og 14.000 andre salgssteder. Firmaet er familieejet og beskæftiger 19.500 personer i mere end 50 forskellige lande. I 2012 steg omsætningen med 14 procent til otte milliarder kroner og et overskud før skat på 1,1 milliard kroner.

 

For yderligere inspiration besøg www.ecco.com/golf.

 

Ingen relaterede nyheder