30 april 2014 09:18

Vibe-Hastrup klar med "BalanceGolf"

Forside UDSTYR Vibe-Hastrup klar med "BalanceGolf"
Af Søren Kragh

Mads Vibe-hastrup ved lidt mere om det at svinde en kølle end de fleste andre, og den viden gives nu videre i et koncept målrettet børn og unde, så de kan komme rigtigt og godt fra start med golfen.

Skærmbillede 2014-04-30 kl. 09.10.40

Konceptet er et 360 graders koncept, der angriber helheden i spillet. Det vil blandt andet sige der også er mentaltræning på programmet. Noget som vi i sidste uge var inde på spiller en faktor som mange tour-spillere undervurderer. Og mon ikke også mange amatørspillere egentligt også kunne drage langt større nytte af at have flere mentaltrænings-værktøjer med på banen?

Balancegolf.dk kan du se nærmere på projektet som er tiltænkt de 7-15-årige. videre kan du også til din klub eller virksomhed booke Rikke og Mads Topp Vibe-Hastrup til et spændende foredrag om, hvordan du kan træne din intuition og blive bedre til at træffe de rigtige beslutninger – på og uden for golfbanen. Overskuddet fra foredraget går ubeskåret til Balance Golf.

Den 23. juni kan du også støtte tiltaget ved at tilmelde et hold til MADS VIBE INVITATIONAL 2014, som spilles på hyggelig kokkedal golfklub nord for København.

Skærmbillede 2014-04-30 kl. 09.16.42

 

Ingen relaterede nyheder