29 april 2014 15:37

Træn med Trackman

Forside UDSTYR Træn med Trackman
Af Søren Kragh

Der findes ufatteligt meget hjælpe og måleudstyr til at forbedre og forstå din golf. En af dem er dansk og hedder Trackman. Har du ikke prøvet og oplevet hvad den lille maskine kan gøre for dig, så skulle du måske opsøge træning med Trackman.

Seung-Yul Noh som vandt sidste uges runde på PGA Touren i Louisiana.

Seung-Yul Noh som vandt sidste uges runde på PGA Touren i Louisiana.

Præcissionen og den data du får, når maskinen måler dit swing og slag på hele 22 niveauer er unik, og enestående god. Særligt om vinderen når du slår bolde ud i mørket, giver Trackman den viden om bolden som dine øjen ikke kan samle qua mørket.

Men generelt er maskinen et super værktøj som sammen med video nok er det man kan kalde “a perfect match” – og det så Søren Kjeldsen sikkert også lyset i da han for et par år siden erhvervede sig et eksemplar, som en af de første spillere i verden.

Dansk Golfakademi var f.eks. med under sidste års BØRSEN GOLF, hvor man flere steder kunne slå sit wedge inden den tællende runde, og dermed lige få slår dagens længde helt fast. Men der er oceaner af muligheder med den viden og indsigt som Trackman giver, og det kan du se og høre mere om i nedenstående TV indslag.

Ingen relaterede nyheder