11 maj 2013 21:46

Garmin Approach S1 GPS UR

Forside UDSTYR Garmin Approach S1 GPS UR
Af Golfexperten

 

Beskrivelse:

smart ur med mål til forkant, midt og bagkant green. Uret leveres i sort eller hvid. Uret søger efter baner indenfor en radius af 20 km. og gør det let for dig at vælge lige den bane du ønsker at spille. Med mere end 7000 baner i Europa installeret er der rigeligt at kaste sig ud i. Uret holder batteri i ca. 8 timer med GPS i brug. Der følger oplader med til uret. Der er mange gode funktioner i uret. Feks. kan du måle hvor langt dit slag var, eller hvor langt du er gået på runden. Uret kan også bruges almindelig triptæller hvis du går eller løber en tur. Meget simpelt at benytte uden for mange knapper.

Se oversigt over baner i hele verden.

Login in på my garmin og registrer dit produkt. Her finder du oplysninger om opdateringer og maget andet. Der laves opdatering ca. hver 3. måned. Tjek om du har den nyeste opdatering idag. klik her for my.garmin.dk
For at opdatere baner, klik på følgende link og download programmet. når du er færdig med at downloade opdateringen kan du tilmelde dig nyhedsmail og du vil modtage informationer om opdateringer. ca. 4 gange årligt. link til garmin courseviewer!

 

Førpris: 1.599,00 kr

Nu kun: 1.299,00 kr

Køb hos Golfexperten lige her

 

Ingen relaterede nyheder