19 april 2014 22:33

TaylorMade - eller pengene retur

Forside UDSTYR TaylorMade - eller pengene retur
Af Søren Kragh

Køber du TaylorMade SLDR og JetSpeed Driver frem til og med den 31. august 2014, kan du drage fordel af  Taylormade´s “loft tilfredshedskampagne”. I al enkelthed går det ud på at du kan få dine penge retur hvis driveren er købt mellem den 15. mats og 31. august i år, og du ikke er tilfreds.

Skærmbillede 2014-04-19 kl. 21.49.50              

Det er ikke lyv at sige at Taylormade har haft travlt med at lancere forskellige udgaver af deres SLDR driver. Netop nu lanceres f.eks. SLDR i en mat hvid farve som mange sikkert kender fra samme producents R11´er der så dagens lys tilbage i 2011.

De mange udgaver startede med at blive lanceret sidste år under John Deere Classic, og nu bygger Taylormade altså videre ved også at tilbyde tilfredshedsgaranti på SLDR og JustSpeed Drivere.

Kravene til for at du kan få pengene eller en anden driver retur hvis du ikke skulle være tilfreds med længde, loft og performance af driverne. Er at du returnere driveren i fair stand, og at alt der fulgte med ved købet er med retur.

De 30 dages returret  gælder for privat personer som har købt driver til privat brug, og som stadig har bonnen. Videre må driveren ikke være blevet modificeret etc. men skal returneres i standen den blev købt i.

Du kan se mere på Taylormade´s hjemmeside her

EXTRA: Se mere om SLDR loft tests her

 

Ingen relaterede nyheder