22 marts 2014 10:54

PGA Pro søges til instruktions-film

Forside UDSTYR PGA Pro søges til instruktions-film
Af GO

UPDATE: Pro´en er nu fundet. Golfonline.dk søger nu en Pro til at etablere en instruktionssektion på golfonline. Sektionen skal indeholde en rækker videoklip med tilhørende kommentar og tekst, så hjemmesidens læsere nemt og overskueligt får adgang til effektive tips, tricks og vejledninger.

Skærmbillede 2014-03-22 kl. 10.44.29

Som Pro får du meget eksponering med de om sommeren 50-60.000 golfere som besøger golfonline, og om vinteren mod de 25.000-30.000 som gør det samme. Hver uge sendes videoklip ud til de 45.000 som modtager Golfonline.dk´s nyhdesbrev, ligesom det også vises på facebook, hvor Golfonline vil opbygge og forstærke universet denne somer.

Du kan altså vise klubbens logo og/eller tiltrække sponsorer, da de ved at sponsere dig, nu også kommer ud til de mange golfspillere som anvender Danmarks ældste golfhjemmeside.

Trafikken på Golfonline er steget markant efter at hjemmesiden blev re-designet, ud af det tidligere univers. Artikel læsningen er fordoblet, og det er den tendens vi nu ønsker at bygge videre på, sådan at læserne får endnu mere indhold, da det er tydeligt at det efterspørges.

Har du eller din klub interesse i dette, og dermed få markant markedsføring og synlighed? Så kontakt Søren Kragh på +4527300700 eller sk@golfonline.dk

 

 

 

 

 

Ingen relaterede nyheder