04 marts 2014 16:06

Golf Pride lancerer hidtil blødeste grip

Forside UDSTYR Golf Pride lancerer hidtil blødeste grip
Af Søren Kragh

Golf Pride frigiver nu en serie nye grips, som udmærker sig ved at være fabrikantens blødeste grip, men stadig med masser af komfort og kontrol. Serien heder CP2 og skal altså tilbyde både komfort, blødhed og kontrol i et.

unnamed-1

Producentens nye Control Core teknologi giver ifølge Golf Pride spilleren en super “soft-feel” uden at dette går på kompromis med golfspillerens performance på banen.

CP2-serien kommer i to udgaver. En Pro serie og en Wrap serie. Pro-serien bærer kendetegnes ved en rød farve, medens Wrap-serien er blå. De to serier bygger på at Pro´er og HCP-spillere har to forskellige gripønsker, og i bund og grund tilbydes HCP-spillerne er lidt blødere feel end de som spiller den røde pro-serie.

Begge serier er dog gennemgående lige bløde, og helt præcis 31% blødere end det hidtil blødeste grip fra Golf Pride.

Torque reduceres med hele 41% i begge grip-typer, hvilket sker via en 2,5″ Control Core der er placeret i toppen af grippet, hvor også det største swing-pres findes.

I følge producenten var feedbacken fra test-spillere at de med det samme kunne værke Control Corens indvirken på spillet. Om det holder stik må du selv ud til din lokale Pro at afprøve, og det skulle du kunne allerede fra april måned i år.

VIDEO: Se nærmere på CP2 her

Ingen relaterede nyheder