20 februar 2014 14:26

Rekord: 1088 udstillere i Herning

Forside UDSTYR Rekord: 1088 udstillere i Herning
Af PM

Rejser, ophold og aktiviteter  – og selvfølgelig masser af golf, fra 1.088 udstillere er med på Skandinaviens største feriemesse i den kommende weekend. Det er ny udstillerrekord på Ferie for Alle, der også indeholder DANSK GOLFSHOW 2014

Skærmbillede 2014-02-20 kl. 14.21.46

Uanset om ferien skal holdes under hjemlige himmelstrøg eller i udlandet, i kano eller luksusspa, i campingvogn eller på storbyhotel er Ferie for Alle stedet, hvor ferietrængende kan finde både inspiration og tilbud. I år er der endda endnu mere at komme efter. Skandinaviens største feriemesse har deltagelse af det hidtil højeste antal udstillere i MCH Messecenter Herning.

– Hele rejsebranchen bakker op om Ferie for Alle i stor stil, og det vil de besøgende kunne mærke i samtlige 13 messehaller. Kvaliteten er tårnhøj, og udstillerne har virkelig sat sig for at præsentere det bedste af det bedste, udtaler projektchef Anders L. Mortensen, MCH.

 

Gennem de tre messedage fra 21. til 23. februar kan de besøgende blandt andet møde landets førende charterbureauer, opleve Danmarks største campingudstilling, blive inspireret af flere end 100 rejseforedrag og købe udstyr til friluftsferien.

Græsk ambassadør åbner

Under Ferie for Alle kan en del af den græske feriestemning fornemmes i Udlands-området. Grækenland er nemlig Årets Partnerland, hvilket betyder ekstra fokus på ét af danskernes favoritrejsemål med en summen af zorba, duft af tzatziki og med specielle tilbud på rejser med Middelhavslandet som destination. Netop Grækenlands ambassadør i Danmark, Eleni Sourani, vil åbne feriemessen fredag formiddag.

I Udlands-området vil også nationale turistbureauer og rejsebureauer med speciale i oversøiske rejsemål stå klar til at opfylde danskernes feriedrømme.

– Udvalget er bogstaveligt talt verdensomspændende stort. Her er et udvalg, som man ellers skal køre landet tyndt for at se. Faktisk eksisterer nogle af tilbuddene kun som messetilbud, siger Anders L. Mortensen.

Udover rejsetilbud, foredrag, telte, lokale specialiteter fra hele Danmark, autocampere, et stort legeland, underholdning på scenerne og mulighed for at prøve kræfter med discipliner som bueskydning og klatring, vil der også være et væld af konkurrencer på Ferie for Alle. Blandt andet skyder Billund Lufthavn markeringen af sin 50 års fødselsdag i gang ved at forære 50 rejser til 50 heldige besøgende.

Fakta: Skandinaviens største feriemessse finder sted 21.-23. februar i MCH Messecenter Herning. Feriemessen har fem områder – Danmark, Camping, Dansk Golfshow, Udeliv og Udland. I år er der 1.088 udstillere, hvilket er ny rekord. Læs mere på ferieforalle.dk.

Ingen relaterede nyheder