12 februar 2014 00:36

ECCO® Golf udvider Classic Hybrid kategorien

Forside UDSTYR ECCO® Golf udvider Classic Hybrid kategorien
Af ECCO PM

ECCO – der er markedsførende indenfor innovativt fodtøj – introducerer fire versioner af deres populære Tour Hybrid model til Spring/Summer 2014. Det kommer samtidig med en stigende efterspørgsel fra golfspillere, der ønsker den iøjnefaldende kombination af en klassisk designet læderoverdel og en ydersål, der kan bruges både på og udenfor banen.

image013

Tour Hybrid fås nu i en brogue version så vel som en traditionel, tofarvet og præget saddel udgave. Alle modeller kombinerer håndlavet elegance med avanceret teknologi. Resultatet er en sko, der passer perfekt til habitbukser og samtidig giver den komfort, performance og lethed, som kommer fra ECCOs Dynamic Traction System (E-DTS).

Millioner af spillere verden over har en meget traditionel påklædning på banen, og der er ikke nogen grund til, at de ikke skulle have mulighed for at være en del af den hybride revolution,” siger Michael Waack, Head of Global Golf hos ECCO. “Vi fortsætter med at skabe nye trends og kan se et massivt vækstpotentiale i at opfylde dette klare behov på en måde, som kun vi kan.”

Lige som alle andre ECCO sko, i den hybrid kategori, hvor ECCO var pioner, er Tour Hybrid bygget ovenpå E-DTS ydersålen med omkring 100 støbte traction bars og 800 traction angles. De er lavet af TPU – et utrolig holdbart og vejrbestandigt materiale – og giver fremragende tourgrip.

 

Yderligere fordele på disse raffinerede nye modeller:

 

●     Direct Injection – En proces der giver uovertruffen støddæmpning, stabilitet og komfort takket være en one-piece sko, der er lavet uden lim eller syninger

●     Vejrbeskyttelse – Overdelene af luksuslæder får en særlig HYDROMAX™ behandling for uovertruffen beskyttelse mod vejret

●     Climate Control – Den udtagelige ECCO Comfort Fibre System indersål øger luftcirkulationen og hjælper til at skabe en frisk og kølig indersko

ECCO golfsko bliver brugt til turneringer af tourspillere verden over, blandt andre Ernie Els, Fred Couples, Graeme McDowell, Thomas Bjørn, Thongchai Jaidee, Marcel Siem, Wu Ashun, Andreas Hartø og JB Hansen.

Vejledende udsalgspris: 1500 Kr.

 

Ingen relaterede nyheder