09 januar 2014 16:46

Få nye vinkler på dit golfsving

Forside UDSTYR Få nye vinkler på dit golfsving
Af BACKTEE Royal Golf

Nu kan du komme endnu tættere på dit eget og vennernes golfspil, og udvikle det ved hjælp af det lille, men alsidige, GoPro-kamera, kan golfspillere nu se deres sving og spil fra helt nye og udviklende vinkler.

GoPro GoPro er mest kendt som et kamera, der bruges af alverdens udøvere af ekstremsport. Men det lille kamera, som kan monteres på stort set alt, er på vej ind på golfbanerne.

 

BACKTEE Royal Golf på Amager har som den første golfbutik i Danmark taget GoPro ind i sortimentet.

Vi ser nogle muligheder med GoPro, som man ikke har med andre kameraer. Udover at man kan spænde kameraet på hovedet eller brystet, og derved optage sit sving som man selv ser det, så har GoPro også andre features, som er perfekte til golf, siger butikschef i BACKTEE Royal Golf, Karsten Schou Olsen og fortsætter:

Det kan spændes fast på jern og køller, og så kan det optage i superslow, så du får alle detaljer med i fuld HD-kvalitet. På grund af kameraets vidvinkel behøver du ikke stille det på et stort stativ for at optage dig selv.

Tag GoPro med på banen

Men GoPro fungerer også til andet en træning af sving på driving rangen.

Da kameraet med det rette ekstraudstyr kan monteres på stort set alt, har man også mulighed for at tage det med ud på banen. Her kan man eksempelvis sætte det fast på sin bag og på den måde filme, hvordan man griber banen an.

Skærmbillede 2014-01-09 kl. 16.46.25

ACKTEE Royal Golf på Amager sælger alle modeller af GoPro

Det er igen et eksempel på, hvordan kameraet kan være med til at gøre dig til en bedre golfspiller. Det er nemt at have med rundt, og efterfølgende kan du se og analysere, hvordan du har klaret dig i specifikke situationer, siger Karsten Schou Olsen fra BACKTEE Royal Golf.

 

Let at dele indhold med din træner

Et GoPro, som i øvrigt er vandtæt og derfor uden problemer kan filme i regnvejr, er nemt at betjene. Man kan styre det fra en app til sin smartphone eller via en fjernbetjening, så man ikke behøver at gå hen til det for at starte og stoppe optagelser.

Desuden kan man via app’en se det materiale, man lige har optaget og i samme sekund sende det via mail eller sms til sin træner, eller hvem man nu synes skal se det.

GoPro fås i tre forskellige modeller. BACKTEE Royal Golf har naturligvis alle tre, og står klar i butikken med gode råd og vejledning om, hvordan det lille kamera kan gøre en forskel for folks golfspil.

Her på Golfonline.dk vil vi komme tilbage med eksempler på træningsvideoer senere på året.

 

 

 

 

 

Ingen relaterede nyheder