27 december 2013 22:43

Callaway lancerer 3 nye bolde

Forside UDSTYR Callaway lancerer 3 nye bolde
Af Søren Kragh


Så er der 2014 nyt fra Callaway. Producenten har netop løftet sløret for deres nyeste boldkollektion, der rammer de første butikker omkring den første februar. Boldene kommer i tre varianter og går under navnet “Speed Regime”

De nye Speed Regime bolde bærer videre navnene SR 1, SR 2 og SR 3, og er så smart designet at de i følge producenten matcher din svinghastighed.

Skærmbillede 2013-12-28 kl. 00.15.36

Speed Regime er Callaways nyeste boldserie

S2 1´eren er for spillere med en svinghastighed på under 90 mph, medens SR 2´eren er for spillere som når mellem 90 og 105 mph. SR 3 er for spillere der svinger igennem med en hastighed på mere end 105 mph.

SR 1 skulle angiveligt hjælpe med mere lift i bonden i slutningen af boldens flyv gennem luften, også selvom swinghastigheden ligger under 90 mph. SR 3 udgaven gør lidt det modsatte da den er designet til at modvirke for højt løft ved høj swinghastighed.

Det er ved impact – altså i det bolden rammes – at hastigheden er størst. Når bolden både vil stige til vejrs og rammes med høj hastighed vil det betyde høj boldbane, og mindre længde. Ved at modvirke løftet i bolden vil SR3´eren altså i teorien kunne hjælpe med lidt længere slag.

SR 2 bolden er en mellemting mellem de to øvrige bolde, og matcher nok de fleste golfspilleres behov.

Ingen relaterede nyheder