24 december 2013 16:12

Titleist runder 2,013

Forside UDSTYR Titleist runder 2,013
Af Søren Kragh

2013 blev atter et godt år for Titleist som i 2013 var det mest spillede boldmærke, blandt spillere på alt fra de fire Majors, til PGA Tour, Europa Tour, og førende amatørturneringer.

Flere spillere valgte i 2013 at sætte deres lid til Pro V1 og Pro V1x boldene, som tilbyder spilleren særlige og unikke egenskaber, der blandt andet kom til udtryk da svenske Henrik Stenson løb med sejren ved dette års FedEx Cup.

Stensons sejer blev samtidig markeringen for Titleist´s 2,013. sejer på året, men naturligvis ikke den sidste.

Titleist

På verdensplan har 20,995 tourspillere valgt at spille med Titleist bolde, og det er noget af en milesten da den nærmeste konkurent er valgt af 3.071 spillere, hvilket giver en historisk afstand op til Titleist der med rette må siges at være #1 bold i golfsporten.

Hele 67% af Europa Tour-spillerne valgte i 2013 at tee op med enten Pro V1 eller Pro V1x, ligesom de to boldtyper også stod for flest tee´ups under hver af de 4 majors.

Under The Open og US Open har Titleist i øvrigt været den mest valgte bold siden man begyndte at føre statistik. Men det var ikke kun i de aller bedste rækker at Titleist beviser sine særlige egenskaber, der gør boldene til noget helt særligt. Under British Amateur Championship, U.S. Amateur Championship, og  British Boys Amateur Championship, var mærket igen det mest valgte.

151 turneringssejre blev det itl for Titleist igennem året, og der er atter lang vej ned til nummer to på listen, der tæller 39 sejre.

TV: Forskellen på en Titleist og en alm. golfbold

 

Ingen relaterede nyheder