28 november 2013 10:10

Randers Fjord Golfklub sørger for rene jern med dansk opfindelse

Forside UDSTYR Randers Fjord Golfklub sørger for rene jern med dansk opfindelse
Af Søren Kragh

I Randers Fjord Golfklub har man besluttet at give de mange medlemmer en ekstra service. Det sker når de inden længe får mulighed for at rense og vedligeholde golfudstyret ved hjælp en vaske ægte dansk opfindelse – nemlig clean Keeper, som nok er markedets bedste og letteste måde at rense dine jern før og efter spil på golfbanen.

Der er omkring 700 glade og passionerede golfspillere i Randers Fjord Golfklub, og servicen overfor dem bliver altså nu forstærket ved hjælp af Clean Keeperen, som du kan se nærmere på i ovenstående video.

Den danske opfindelse som stammer fra silkeborg, giver ikke kun en ekstra god og meget brugbar service for golfspillere. Prispunktet for Clean keeperen er nemlig på et niveau der gør at alle klubber kunne finde penge til maskinen, som kun koster i omegnen af 3800 kroner.

Randers Fjord Golfklubs Hanne Andersen & Clean Keepers Søren Moth

Randers Fjord Golfklubs Hanne Andersen & Clean Keepers Søren Moth

Prisen giver også god mulighed for at kikke i kundekartoteket, og se om ikke der skulle være erhvervsmedlemmer som kunne have lyst til at få firmaets logo gjort ekstra synligt i klubben. Man kan nemlig trykke logo på siderne af Clean Keeper, og dermed kan firmaet altså nå ud til samtlige medlemmer og gæster, på en både billig, synlig og relevant måde.

Klubber burde altså nemt kunne få Clean Keeperen via sponsorat, i det prisen og synligheden sammenholdt med funktionaliteten må siges at give god mening.

I Randers Fjord Golfklub vil clean Keeperen blive opstillet ved klubbens vaskeplads, og den vil være at finde ved næste års sæsonstart.

 

 

Ingen relaterede nyheder