22 november 2013 16:19

Nike VRS Covert 2.0 i 2014

Forside UDSTYR Nike VRS Covert 2.0 i 2014
Af Søren Kragh

Så er der 2014 nyheder fra Nike Golf, der i torsdags fortalte mere om deres line-up for den kommende sæson. Ikke overraskende er der nyt i alle kategorier, og du kan altså se frem til nye drivere, jern, fairway woods, hybrider, og wedges.

Serien hedder VRS Covert 2.0, hvoraf driveren allerede har været brugt af selveste McIlroy under dette års tour-golf.

Nike 2.0

Våbnet indeholder Nikes cavity back design go Nikes nye “Fly-Brace” technology. Dette gør at der overføres masser af energi til bolden når den træffes, og dette gør ifølge producenten at du kan få længere slag selv når du ikke rammer helt i sweet-spot.

Selve køllehovedet har fået et facelift der kaldes NexCOR, og dette giver ifølge Nike et hottere design. Driveren er videre justerbar, og så kommer den i en standard og i en tourmodel.

På jern siden følges der også op på sidste års VRS Covert serie med dette års version 2.0 forbedring. Nike løftede således sløret for de nye VRS Covert Forged jern i serien.

Jernene har også det hottere NexCOR køllehoved, og dermed ifølge Nike mere energi at tilbyde til bolden, som så igen skal give mere længde.

VRS Covert 2.0 fairwaywoods er også en del af det nye line-up, og her kan du ikke overraskende drage nytte af de samme fordele og forbedringer. Dog er der på fairway woodsene en ny feature som der kaldes “Linear Transition Design”, som skulle give plads til mindre og højere køllehoveder.

Nike lancerede også deres nye VR X3X Toe Sweep wedges, der forbedrer sidste års VR Forged wedge serie.

Her skal en bredere sål hed mod wedge-tåen, og x3x grove teknologien – som i følge Nike giver øget spin og bedre fly i bolden – tilbyde spillere et bedre våben at have med i bagen.

 
SIDSTE ÅRS NIKA PRODUKTFILM:

Ingen relaterede nyheder