20 november 2013 12:21

BACKTEE - nu med ønskefunktion

Forside UDSTYR BACKTEE - nu med ønskefunktion
Af Søren Kragh

Danske BACKTEE designer og producerer tøj til golfere. Sortimentet byder på tøj til både kvinder og mænd, og så tillader tøjet at du kan bærer det både på og udenfor banen. Der er altså masser af gode grunde til at ønske sig tøj og måske også en golfbag fra BACKTEE, da   kvaliteten og designet giver dig stor fleksibilitet.

Skærmbillede 2013-11-20 kl. 12.17.17

 

Hos BACKTEE kan du blandt andet finde noget af verdens letteste regntøj, og det er endda med flex, så det er ekstra behageligt og holdbart.

NEMT AT ØNSKE SIG BACKTEE TIL JUL

BACKTEE har fået addwish ønskelistefunktionen på deres hjemmeside. Det gør det let for dig at samle alle dine ønsker på en liste, som du kan dele med familie og venner. Det smarte er selvfølgeligt at du sådan nemt kan holde styr på dine ønsker, men også at man kan se hvad andre har købt.

Sådan undgår du at give samme gave som andre, og til den som ønsker sig gaver slipper altså for at skulle bytte identiske gaver.

Du kan prøve funktionen på BACKTEEs butik lige her. Måden det foregår på er at du klikker på addwish ikonet til højre på siden, når du har fundet varer du ønsker dig. Så opretter du en addwish profil, og deler listen med andre. Ganske simpelt og nemt.

 

 

 

 

 

Ingen relaterede nyheder