15 november 2013 13:03

Innovativ ny Street EVO One fra ECCO

Forside UDSTYR Innovativ ny Street EVO One fra ECCO
Af ECCO & Søren Kragh

Danske ECCO er igen på banen med innoverende sko til alle os golfere. Det handler denne gang om Street EVO One, der er en hybridsko med alle kvaliteterne fra ECCO´s  prisvindende Dynamic Traction System (E-DTS)

e

ECCO har samlet en hel del af deres viden og innovation i den nye Street EVO One sko.

Dermed kan kan skoen prale med at tilbyde golfere en sko som har en direkte indsprøjtet mellemsål samt integreret støtte til foden, som dermed holdes mere stabil.

Skoen leverer komfort og ballance-støtte på den stabile platform, hvilket i sidste ende gerne skulle være med til at sikre bedre golfsving og slag på banen.

Street EVO One er bygget oven på ECCOs patentereede ydersål hvis opbygning tæller omkring 100 støbte træk spær og 800 træk vinkler, som alle er konstrueret af TPU – som er et meget holdbar og slidstærk materiale.

Disse elementer giver i følge ECCO et super produkt i tour-kvalitet.

TV: Se eller gense ECCO video med Fred Couples:

 

Designet af Street EVO One, og den måde den føles at have på og feedbacken den giver på banen er klart i en klasse for sig selv” Udtaler Michael Waack , som er chef for Global Golf hos ECCO . “Skoen er endnu et eksempel på de fordele, der følger med vores tilgang til at udvikle, designe og producere premium golfsko

ECCO peger på at et helt centralt punkt for virksomheden er at ECCO ejer sine fabrikker og kontrollerer hele skomagerarbejde-processen. Det gælder lige fra valg og forarbejdning af råmaterialer, til færdig produceret fodtøj . Dette er også medvirkende til virksomhedens position som en af ​​verdens største producenter af luksus læder .

Street EVO One tilbydes i high- grade ko læder og ægte kamel læder.

Begge typer lædersko er behandlet med  ECCO HYDROMAX ™ som er ECCOs eksklusive indgarvningsprocces som øger skoenes evner til at performe unde skiftelige vejrforhold.

Street EVO One er en del af forår / sommer 2014 golf-kollektionen, der vil blive båret af spillere som Fred Couples , Graeme McDowell , Thomas Bjørn , Thongchai Jaidee , Marcel Siem , Wu Ashun , Andreas Hartø og JB Hansen.

Prisen kommer til at ligge omkring 1500 kroner afhænig af læder type, og du vil kunne købe skoen hos f.eks. Golfexperten.dk 

 

Ingen relaterede nyheder