07 november 2013 19:41

Dansk golf-idé har vokseværk

Forside UDSTYR Dansk golf-idé har vokseværk
Af Søren Kragh

Her er en sjældenhed – nemlig en dansk produktionsvirksomhed inden for golf. Det er det danske firma CleanKeeper der er tale om, og de kan meget vel have ramt en rigtig god idé, som både er prisvenlig, flot, og yderst praktisk alle os golfere.

cleankeeper

 

Man bliver helt stolt når man kigger på danske CleanKeeper, som mest af alt minder om en fornem udgave af de skopudsemaskiner der findes på hoteller rundt omkring i verden.

Grunden er at CleanKeeper er en dansk opfindelse, og endda en med europæisk patent, og videre udsigt til at opnå patent i USA.

Designet er hvad man nok med rette kan kalde “scandinavian design” og det vil givetvis kunne hjælpe virksomheden fremad ude i den store golfverden, som det nu er målet at erobre.

Danske børster som nemt klarer at rense dine jern en hel sommer ude i klubben, er det vigtigste på apparatet. Børsterne kan selvfølgelig skiftes ud, og så kan du både tilslutte solceller, 12v batterier og alm. 220V strøm til CleanKeeper, der dermed er mobil og kan tages i brug over alt.

Alle klubber har råd til den danske opfindelse, og kan med rette støtte op omkring produktet. Det er nemlig en ting som helt sikkert vil gavne medlemmerne ude i klubberne og så er finansieringen til at have med at gøre. 

CleanKeeper koster nemlig kun i omegnen af 3800 kroner, og vælter derfor på ingen måde budgettet. Det er derfor en oplagt “mini-sponsor” ide, som klubben sagtens vil kunne få sponseret, hvis de blot spørger klubbens medlemmer, da det må antages at der nok skal være et firma i medlemskartoteket der vil have sit navn på CleanKeeperen i klubben, da dette kan gøres fo få penge, og måske endda med lidt profit til klubben.

Se videoen og lær CleanKeeperen at kende lige inden det forhåbentlig bliver en stor dansk succes i udlandet.

 

 

Ingen relaterede nyheder