22 oktober 2013 17:19

SuperStroke - puttegrip-fænomenet

Forside UDSTYR SuperStroke - puttegrip-fænomenet
ANNONCE / Golfexperten

Hvorfor vil alle have det? Er det så meget bedre? Når prominente profiler som Phil Mickelson, K.J.Choi , Thomas Bjørn, og et hav af andre tourspillere pludselig sværger til det nye SuperStroke-puttegrip, og samtidig øjeblikkeligt forbedrer deres resultater, så må der være noget om snakken. Putningen er og bliver den vigtigste del af spillet, når det gælder scoren.

mL2L-XH5VA4wdgBw6NpdwjQ

SuperStroke-puttegrippet er ekstra tykt og symmetrisk udformet, dvs. det har samme tykkelse over det hele – modsat traditionelle grips som spidser til nedefter. Overfladen består af CrossTraction PU-materiale som styrker grebet og giver fornemmelsen af at putteren nærmest klæber til hånden. Grippets udformning og materiale bevirker, at du forhindrer dine håndled i at bøje og hele puttebevægelsen flyttes til skuldrene – hvilket er præcis hvad alle bør stræbe efter. Herved fjernes de anspændtheder som kan ødelægge ethvert put – kort eller langt. Nogle hævder sågar at have fået kureret deres frygtede yips* blot ved at skifte til SuperStroke-puttegrip.

 

Bevægelsen gøres mere jævn, bolden rammes midt i køllehovedet, afslappetheden breder sig, og troen på succes følger med. Resultatet giver sig selv: flere holede puts – en effekt som tourspillerne for længst har opdaget. Skal vi andre ikke også have den oplevelse? Tag din putter med til nærmeste Golf Experten og få monteret SuperStroke-puttegrip fra kr. 149,-. SuperStroke-puttegrips fås i flere udformninger lige fra UltraSlim til Fatso, både som 2-thumb modeller og til belly-puttere. Naturligvis i et bredt udvalg af skarpe farver.

TV: Kom tættere på Super grippet lige ger:

 

Se Golfexpertens udvalg af SuperStroke her

TV: Kom endnu mere tæt på Super grippet her:

Ingen relaterede nyheder