22 oktober 2013 00:59

Garmin lancerer det nye S4 golf-ur

Forside UDSTYR Garmin lancerer det nye S4 golf-ur
Af Søren Kragh

Nu er Garmin igen på banen med en opgraderet version af det super-populære golfur i S-serien. Der er naturligvis tale om det nye Garmin S4 approach med højtopløseligt display og meget mere.

Der er kommet en dedikeret “green-view” taste på den forstærkede udgave af Garmins seneste S-klasse golfur. Med funktionen kan du hurtigt og let se forholdene omkring greenen, og dette endda i høj opløsning.

Du kan nu også få Garmin S4 til at fungere i samspil med din smart-phone, og således modtage e-mails, notifikationer og SMS beskeder.

Der er mere end 30.000 baner pre-loaded på golfuret, og du kan selv opdatere bane informationer, og tilføje nye golfbaner på din computer i hjemmet eller på job.

Ikke overraskende måler S4 aftanden til greenens for og bagkant samt afstanden til midt-greenen, og så kan du endda selv flytte pin-placeringen på uret, og få de nøjagtige afstande der til.

Batteritiden er blevet forbedret, og du kan nyde at spille golf med GPS-uret tændt i hele 10 spilletimer.

Golfexperten kommer blandt til at forhandle uret om lidt, så du kan allerede begynde at glæde dig til jul, og sætte S4 på ønskelisten.

Garmin-Approach-S4

På det nye S4 golf-ur fra Garmin kan du nu får MS beskeder og e-mails og nyde helt op til 10 timers batteritid i GPS-mode.

Ingen relaterede nyheder