09 oktober 2013 17:03

Nyudviklet Baffler udstyr fra Cobra

Forside UDSTYR Nyudviklet Baffler udstyr fra Cobra
Af Søren Kragh

Cobra er nu på banen med en nye våben til din bag. Der er tale om nyudviklet Baffler udstyr som indeholder alt fra XL Driver, XL fairway-wood og hybrid til Baffler combosæt.

baffler_mens_driver_face_8bitEn aggressiv prissætning og nyudviklede egenskaber som tilpasser sig den brede golfer, skal med Baffler-serien være med til at vinde markedet for Cobra Golf.

Tillid og tilgivelse er den store overskrift som Baffler serien ifølge Cobra skal kendes for. Glæden ved golf skal frem i lyset, og det mener Cobra altså der nu sættes en streg under ved at tilbyde prisbilligt og forbedret Baffler udstyr som slår langt, men stadig er tilgivende.

Teknisk set er det blandt andet køllehovedets sweetspot, eller med andre ord den mere effektive slagflade som er blevet udviklet og gjort større. Således er der bedre chance for et godt slag.

Baffler XL driverens køllehoved er til sammenligning 17% større en AMP CELL Offset driveren, og sådan fortsætter serien der i år markerer Bafflers 40-års jubilæum.

Serien føres i både dame og herre modeller, og farveudvalget slutter trop. Der er til mændene en blå linje at forholde sig til, og kvinderne får en lille linje at spille med.

Driveren i serien ligger omkring de 1700 kroner, og resten af serien ligger ligeledes på et lignende prisleje i deres segment.

Ingen relaterede nyheder