Spieth rammer birdie på 50% af Heritage-hullerne

Gad vide hvad Jordan Spieth kommer til at vise os de kommende år, for hvad han ikke kan med et jern og en bold er vist ikke værd at kunne. I dag satte han en tyk streg under sine golfevner, da han under PGA Tourens RBC Heritage kom rundt i fantastiske 62 slag. 

 

I TV klippet med Spieth kan du se ham slutte af på 9., med et indspil lagt kun 1.2 meter fra kæppen. I skrivebde stund er han i samlet -6 og er rykket hele 90 pladser frem, i forhold til i går. Men dette er altså medens spillet stadig er i gang på banen, da ikke alle er kommet ind endnu, men en helt fantastisk opblomstring, oven på gårsdagens runde i 74 slag. 62´eren rækker pt. til en delt 3. plads.

Med birdie på 50% af hullerne tør man næsten ikke gætte på hvad vi har i vente i morgen. Men han er altså gået fra at være langt fra toppen, til pludselig sagtens at kunne vinde endnu en af de store turneringer på året.

Matt Kuchar som ligeledes er tilbage i klubhuset, sidder på føringen med en samlet score på -8, men både Kevin Kisner og Troy Merritt kan gå hen at tage føringen fra Kuchar, da de begger i 6 under på henholdsvis hul 10 og hul 11.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.