Spieth jagter rekorder på Hawaii

Brooks Koepka strøg 6 pladser frem, efter at have spillet sig igenem 3. runde af Hyundai Tournament of Champions i bare 63 slag.Dermed er han i -19, og et slag foran nærmeste forfølger.

Jordan Spieth

Jordan Spieth

Alligevel er det ikke Koepka folks fokus er rettet mod, for der sker ting og sager i turneringen, hvor der nu er to rekorder i sigte. Det er verdens nummer 1, Jordan Spieth, som atter gør sig godt og flot bemærket.

Under 3. runde fik Spieth sin første boegy på turneringens scorescort, efter have misset par på 155 meters afstand. Det skete på hul 8, der er et par 3-hul. Men fokus blev straks stillen ind, og han gik her fra videre gennem de resterende huller, med 3 birdies og en eagle på 18., hvor han endda havde en chance for Albatros!

4 runde får nok mange seere på TV. Her kan Spieth nemlig nå to flotte rekorder!

For det første kan han tangere eller slå Ernie Els´s rekord, der handler om at komme gennem de 4 x 18 huller i 30 slag eller bedre. Og dette endda på samme bane, som hvor Els udrettede det lille mirakel. Spieth er 24 under par, og 5 slag foran Koepka, så det ser ud til at være en fair mulighed.

Vejret og vinden er godt nok skiftet til det antageligt lidt mere genstridige, men Jordan Spieth plejer ikke sådan at lade sog slå ud, så chancen synes rimelig.

Videre kan han tangere selveste Tiger Woods, ved at vinde turneringen. Gør han det bliver han den anden spiller der i nyere tid vinder 7 PGA turneringer inden det fyldte 23. år.

Det er næsten en skam at Tiger Woods ikke spiller med på Hawaii, men der er kun deltagere som har vundet en PGA Tour-afdeling i løbet af sidste år. Men det havde været sjovt at følge de to herrer kæmpe på banen.

k

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.