Slut med selv at slæbe bags og bagage på rejsen

Fremover behøver de danske golf-entusiaster ikke længere slæbe deres golfudstyr og bagage til lufthavnen. Som det første firma i verden er bagage-service firmaet VALiZO nemlig blevet sikkerhedsgodkendt til at kunne afhente bagage, samt stå for den normale check-in procedure, hjemme hos de danske flyrejsende. På den måde slipper de rejsende for at skulle skulle stå i check-in kø, når de tager i lufthavnen. Her kan de blot medbringe deres håndbagage og boardingkort og gå direkte til sikkerhedskontrollen.

Start-Up virksomheden VALiZO begyndte med bagage-afhentning i sommers. Sammen med Spies og Thomas Cook Airlines tilbød VALiZO bagageservicen til de danske chartergæster. Siden har både Danski, Northlander, Atlantic Airways og Apollo mfl. også taget imod servicen – og nu vil VALiZO også gerne tilbyde de danske golf-rejsende bagage-servicen.
– Vi ved jo, de danske golf-rejsende, udover deres bagage, også har en del udstyr, som de skal have med. Det vil vi gerne hjælpe med. Så skal de slet ikke slæbe på noget som helst, men kan bare starte ferien med glæde sig til at skulle ud og spille golf, siger Lars Konrad.

De danske flypassagerne er glade for VALiZOs service

-Vi har kun mødt enorm glæde, når vi har været ude at hente folks bagage og udstyr. Vi rådgiver og vejleder dem jo også i forhold til, hvad de må have med i deres kuffert, de får vejet deres bagage, og de får deres boardingkort. De virker meget lettede over, hvor nemt det kan gøres for dem, siger Lars Konrad.
Ideen med at afhente fly-bagage hjemme hos de folk opstod, da de 4 ejere af VALiZO selv har haft mange oplevelser med stress, jag og slæberier, når de skulle på ferie med deres familier.
-Derfor gik vi simpelthen i gang med at undersøge, hvad det ville kræve at blive sikkerhedsgodkendt til at afhente bagage samt tjekke passagerne ind, fortæller Lars Konrad, Administrerende direktør i VALiZO.

VALiZO vil revolutionere verdens syn på bagage

Lige nu arbejder VALiZO med at få flere flyselskaber og rejsebureauer tilknyttet servicen, heriblandt også golf-rejsebureauer. Samtidig kigger VALiZO efter flere investorer.
-Vi har store ambitioner om at komme videre ud i verden. Vi tror, at det her koncept holder – ikke bare i Købehavn – men også udenfor Danmark. I første omgang er planen at starte op i Norden, men står det til os, så skal der da være en VALiZO i alle lufthavne i verden. Vi vil simpelthen revolutioner hele synet på bagage, så man på sin rejse kun ser sin bagage, når man skal bruge den. Det er jo fjollet, at man skal starte sin ferie med at være flyttemand. Det er der ikke meget ferie over, slutter Lars Konrad.
Servicen koster mellem 395 og 495 kroner for en hel husstands bagageafhentning
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.