Sjove facts som du sikkert ikke vidste om golf

Som en af ​​verdens ældste sportsgrene, er golfens historie både rig og varieret. Selvom der er red uenighed omkring, hvordan spillet opstod, så er der dog en indiskutabel forståelse af, at spillet har sat sit aftryk på samfundet.

I anledningen af at vi alle burde hylde den skønne sport, har vi samlet en række morsomme og ret skøre facts, som du garanteret ikke vidste om dette spil.

Når man har brug for en pause.

En af verdens mest populære skuespillere, Samuel L. Jackson, er faktisk også en ivrig golfspiller. Kæmpe stjernen som er for filmbaskere som “Pulp Fiction” og “Django Unchained”, har faktisk en kontrakt klausul, som giver ham tilladelse til at spille golf to gange om ugen når han er på optagelse til en film. Samuel L Jackson er også en udpræget sportsmand, hvorfor det ikke er helt tilfældigt, at det er ham der er frontfigur hos Bet365, hvor du lige nu kan få bonus kode her.

Spåmand? Forud for 1957-mesterskaberne forudsagde Doug Ford ikke kun sin sejr, men også hans sejrscore på 283. Utroligt nok blev Fords forudsigelser rigtige, da han derigennem modtog sin eneste grønne jakke. Måske er Ford en fjern fætter til Nostradamus?

Næsten umuligt — Er der noget der passer til den følelse, man har, når de laver et hole-in-one? Hvad med to på en runde? For et par år siden gjorde Oakland University’s Kassandra Comma netop det, og fik lige skrevet to hole-in-ones på hendes scorecard. Gør man det lige op i odds, så har hun altså slået alle odds. Det var nemlig 1 til 64 millioner for at gøre det.

Plask! — Hvert år bliver omkring 125.000 bolde slået i vandet omkring TPC Sawgrass’ verdenskendte ø-green – det 17. hul. Under 2013 Players Championship var 44 bolde tabt. Der var dog to skud, som lige fik en del mere mediedækning end alle de andre. I et forsøg på at vinde sin anden Players Championship, kom Sergio Garcia desværre ud i en firedobbelt bogey som betød at han mister to bolde – og turneringen i processen- sikke en turnering.

Højre, venstre sutsko – Han er vel nok den mest berømte venstrehåndede golfspiller igennem tiden, men den fire dobbelte mester, Phil Mickelson, er naturligvis højrehåndet. Som en ung kopierede han sin fars sving og nød så meget succes, at han aldrig havde brug for højrehåndede golfkøller og jern igen.

Den store finale — Den allerførste nationalt tv transmitterede golf turnering, verdensmesterskabet for golf i 1953, udgjorde en utrolig afslutning fra Lew Worsham. Han havde behov for en birdie for at komme ud i en playoff med Chandler Harper. Derfor smækkede Worsham lige en eagle fra 104 yards på det 72. hul og deraf besejrede han lige Harper med et enkelt skud. Så nemt kan det gøres.

Den store Condor. Så usandsynligt som et hole-in-one er på en par tre bane, så forestil lige at du skal lave en på en par fem bane – det lyder rimelig usandsynligt, ikke? Det er dog ikke helt tilfældet. Dette meget usædvanlige skud har faktisk fundet sted, uformelt kendt som en condor, og det er kun blevet verificeret og godkendt fire gange tidligere!

Hverken regn, sne eller slud. Dwight Eisenhower. John F. Kennedy. Barack Obama. Disse er blot nogle få af de præsidenter, der er forbundet med golf. Men Woodrow Wilson er ofte overset. En ivrig golfspiller, han var så dedikeret til spillet, at han selv spillede i sneen — ved hjælp af sorte golfbolde! Ja, hvorfor ikke?

Månespillet. Stadig denne dag er golf, en af ​​kun to sportsgrene, sammen med spydkast, de eneste der nogensinde er blevet spillet på månen. Den 6. februar 1971 ramte Apollo 14-medlemmet Alan Shepard en bold med et seks-jern, som han svingede med den ene arm, da hans dragt umuliggjorde at foretage slaget med to hænder.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.