Silkeborg Ry Golfklub skifter formand før 2018-sæsonen

Efter 10 begivenhedsrige år som formand i Silkeborg Ry Golfklub trækker Kurt Schuster sig tilbage før Made in Denmark og overlader posten til Poul Hansen.

Den afgående formand Kurt Schuster byder den nye formand Poul Hansen velkommen som sin arvtager. Foto: Per Pedersen

Når Silkeborg Ry Golfklub går ind i den nye 2018-sæson med European Tour-turneringen Made in Denmark som det absolutte højdepunkt, bliver det med en ny formand i skikkelse af Poul Hansen, der på klubbens generalforsamling torsdag den 30. november afløste formanden gennem 10 år, Kurt Schuster, tidligere direktør for Elfac A/S.

Formandsskiftet var den snart 70-årige Kurt Schusters eget ønske, og selv om det kunne være spændende at tage endnu en periode med Made in Denmark på agendaen, så føler Kurt Schuster ikke, at han har noget til gode efter flere årtier som leder i golfsporten på såvel lokalt som nationalt plan.

Kurt Schuster har været med i klubbestyrelsen i to omgange over en længere årrække, og lederarbejdet inkluderer også en rolle som kaptajn for klubbens 1. divisionshold med spillere som Thomas og Søren Bjørn, Henrik Simonsen og Morten Backhausen. Senere blev han hentet af Dansk Golf Union til sportsudvalget, hvor han i seks år havde stillingen som eliteformand med ansvar for landsholdene og talentudviklingen.

Den nye formand

Som Kurt Schusters afløser på formandsposten har den 58-årige Poul Hansen en solid erhvervsmæssig og sportslig baggrund for at føre golfklubben videre. Han har en fortid som HR Chef hos Codan Forsikring, men arbejder i dag som selvstændig HR-rådgiver. Har spillet golf ”on and off,” siden han begyndte i Dejbjerg Golfklub i 1983. Han er vestjysk af fødsel, men flyttede med familien til Silkeborg i 1989, har siden 2003 haft sin faste gang i Silkeborg Ry Golfklub og spiller med et stabilt handicap på 5,8.

Den nye formand er ikke ukendt med bestyrelsesarbejde. Han sidder også i forretningsudvalget og hovedbestyrelsen i Silkeborg Idrætsforening, hvor han er udset til at skulle afløse formanden Erik Isager på generalforsamlingen i februar. Det giver automatisk også en plads i bestyrelsen for Silkeborg IF Invest A/S, der er selskabet bag klubbens superligahold.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.