Sergio blev disket – og Dustin tog €500.000

Det var lagt stort an i Saudi-Arbien, hvor der satses på udvikling gennem golf. Men der gik lidt af storheden, da både turneringens timing og spiller-irritation, slog ridser i lakken, da der denne uge skulle spilles Europa Tour golf i ørken-landet.

Sergio García som 38-årig under  Valero Texas Open.

Dansk deltagelse var der også. Den bedste af slagsen var Joachim B Hansen, som kunne stikke €30.000 i lommen, for en placering som delt 24´er. JBH fik ellers en 65´er på kortet på 3. dagen, men det var ikke nok, når den blev sat sammen med 67,70 0g 72 slag de øvrige dage. Olesen, Winther, Bjørn og Kjeldsen kom ikke videre efter cuttet, og JBHs -6´er forblev det bedste danske resultat.

Det var da også noget bedre end Sergio Garcia. Han blev nemlig forvist fra turneringen, hvilket sker langt sjældnere end der begås hole-in-one! Garcia kom ellers til Saudi-Arbien med et godt CV. For han blev delt 3´er i Dubai for en uges tid siden, og videre er placeringerne i de seneste turneringer end med placeringer som nummer 6,9,2 og som vinder!

Men sådan skulle det ikke gå denne gang. Sergio Garcia startede med en 69´er, og fulgte op med en runde i 70 slag på anden dagen. Men så sluttede chancen for at komme videre. På 3. dagen gik han i 71, men var irriteret og lod det gå ud over 5 greens. Han fik dem ødelagt, så efterfølgende spillere valgte at klage til turneringsledelsen. Beslutningen blev, at bortvise Garcia fra turneringen på Royal Greens G&CC.

Hovedpersonen selv undskyldte hurtigt, og erkendte sig skyldig i ugerningen. Han kunne dermed iagttage spillet from for selv at spille med, og dermed også vidne Dustin Johnsons sejr, som bød på runder i henholdsvis 68,61,65,67 slag. Det flotte resultat i -19 udløste €508.260.

 

Dette indlæg blev udgivet i Events, Nyheder, Uden kategori og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.