Schou styrker engagement i Made in Denmark

Siden den første udgave af Made in Denmark har Schou været en vigtig partner for turneringen. Virksomheden fra Kolding har blandt andet leveret størstedelen af turneringens logo-merchandise såsom klapstole, som mange har haft glæde af rundt omkring på BACKTEE Course under turneringen.

DK Caption:20140815, Aars, Danmark:Made in Denmark Golf. Hul 16Foto: Lars MøllerUK Caption:20140815, Aars, Denmark:Made in Denmark Golf. Hole 16Photo: Lars Moeller

Nu øger Schou deres sponsorat og lægger nu bl.a. navn til festivalscenen, så den nu hedder Schou Arena.

 

Vi har ikke været så synlige de første år, men det ønsker vi at lave om på og er nu således blandt andet blevet navnesponsor på musikscenen, så selve eksekveringen af vores sponsorat bliver større fremover, forklarer Gotfred Christiansen, Adm. Direktør i Schou, og fortsætter:

Vi har været fra starten, og nu hvor Made in Denmark har øget sine ambitioner, og vi også har øget vores virksomheds ambition, så der er en god sammenhæng med Schous øgede engagement.

 

Schou blev grundlagt tilbage i 1963 og har især i de seneste år rettet øjnene mere mod udlandet, hvorfor et øget sponsorat hos Made in Denmark er et godt match.

 

Made in Denmark har en international profil, ligesom os, og det er noget vi ønsker at styrke de kommende år, siger Gotfred Christiansen.

 

Vi bruger Made in Denmark som både kunde- og medarbejderpleje. Vi har mange medarbejdere, der selv spiller golf, så derfor passer Made in Denmark godt til os, siger direktøren og tilføjer, at Schou har cirka 200 kunder og medarbejdere med i Himmerland under Made in Denmark Presented by FREJA.

 

Hos Made in Denmark glæder man sig over den øgede opbakning fra Schou.

Schou er en partner, der altid vil noget med turneringen og deres sponsorat og som altid er frisk på en god idé, så det er virkelig et samarbejde vi ser frem til, siger Thomas Nielsen, Director of Golf, Made in Denmark.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder, Uden kategori og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.