PGA of Denmark udnævner Søren Kjeldsen til Årets Pro

Søren Kjeldsen modtager PGA of Denmark’s titel som ”Årets Pro” for bemærkelsesværdige resultater på golfbanen i 2016 og for på en ny måde at bruge de sociale medier til at involvere sine fans.

Bag prisen står PGA of Denmark, sammenslutningen af danske professionelle golfspillere og trænere. PGA of Denmark uddeler hvert år anerkendelsen til et medlem, som er med til at fremme udviklingen af dansk golf igennem særlige resultater.

Det valg faldt denne gang på den 41-årige nordjyde efter en imponerende 2016-sæson, der ud over sejren i World Cup of golf med Thorbjørn Olesen også kastede to top-ti-placeringer af sig i årets majors.
Dertil giver Søren Kjeldsen meget tilbage til sine fans ved at bruge sine sociale medier til at fortælle om livet som pro på en sjov og anderledes måde.

”PGA of Denmark vil med udnævnelsen af Søren Kjeldsen gerne vise vores anerkendelse og respekt for det store bidrag, som Søren Kjeldsen yder til dansk golf. Vi ved, at Søren Kjeldsen inspirerer mange danske golfspillere, og en bedre rollemodel findes ikke. Stor tak til Søren for hans måde at være på. Vi glæder os til at følge ham i fremtiden,” siger Marcus Brown, formand for PGA of Denmark om Årets Pro.
På grund af turneringsaktivitet i USA kunne Søren Kjeldsen ikke være til stede ved selve prisoverrækkelsen. Men prisen er en stor ære at modtage, siger han.

”Jeg er virkelig stolt over at modtage prisen som Årets Pro. Det er et stort skulderklap, og det betyder rigtigt meget for mig, især fordi prisen kommer fra folk, der ligesom jeg lever af golfsporten. PGA of Denmarks medlemmer yder et stort bidrag rundt omkring i klubberne, og når danske spillere laver store resultater, er det blandt andet på grund af de mange dygtige trænere, vi har i Danmark. Det er værd at huske på,” siger Søren Kjeldsen.

PGA of Denmarks begrundelse for valget af Søren Kjeldsen:

”Søren Kjeldsen har gennem mange år været en meget populær repræsentant for PGA of Denmark og Dansk Golf.


2016 har været en fremragende sæson for Søren Kjeldsen. Han har således haft 2 top 10 placeringer i Majors, sejr sammen med Thorbjørn Olesen i World Cup, kvalificeret sig til PGA Touren og slutter i top 50 i verden ved udgangen af sæsonen.
Samtidig har Søren Kjeldsen formået at inddrage den almindelige danske golfspiller i sit turneringsliv via de sociale medier. Det har været en ny og frisk tilgang overfor den almindelige golfspiller, hvilket har været med til at skabe endnu større interesse omkring Søren og professionel golf.”

Kort om Årets Pro:

Årets Pro i PGA of Denmark er en titel, som uddeles hvert år i forbindelse med generalforsamlingen. Den gives til et medlem af PGA of Denmark, som udover at være en værdig repræsentant for PGA of Denmark og Dansk Golf, også har opnået særlige resultater, og som er med til at påvirke udviklingen indenfor golfen. Resultaterne kan være turneringsresultater skabt som spiller eller som træner. Det kan også være resultaterne af den indsats, man som træner skaber ude i klubberne. Her kan være tale om alt lige fra begynder- og juniorarbejdet til rekruttering og fastholdelsesprocesser i klubberne.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.