14 april 2019 00:40

Ændrede starttider for Tiger, Bjerregaard og Olesen+

Forside Nyheder Ændrede starttider for Tiger, Bjerregaard og Olesen+
Af Golfonline.dk

Vejret truede tidligere med at drille, og nu sker det for alvor. Der skal startes tidligere, når finalerunden skal spilles, og dette bliver endda i 3-bolde, hvor der spilles fra både for og bag-9! Så hold øje med TV-tider og vejret.

Fred Ridley, Chairman af Augusta National Golf Club og US Masters oplyser, at beslutningen er taget for at sikre sikkerheden, og for at have de bedste odds for, at gennemføre finalen søndag..

Men vejret er ikke det eneste spændingsmoment. For medens Tiger skrev sig selv videre opad, og kom ind efter 3. runde i -11, så er begge danskere fint med i turneringen. Bjerregaard var ret tilfreds med sin 3. runde, men håber på en anelse bedre putting, og lidt skarpere placering i drivet. Og Thorbjørn Olesen er ligeledes klar til finalen, efter en kanon runde i 68 slag, hvor det eneste der tilsyneladende drillede var et slag over green på 18., som kostede et slag, der satte ham -7 til 6 under.

Med Bjerregaard i 5 under og Olesen i -6, er der lagt an til dansk spænding, hvor der både er mange penge, og PGA Tour Gæstekort på højkant, hvilket Bjerregaard også har i baghovedet.

SE MED HER HVOR TIGER  PUTTER SIG IND I FINALE-FØRERBOLDEN 

Seneste nyheder