01 marts 2019 12:27

PGA of Denmark har haft Uge 9 seminar

Forside Nyheder PGA of Denmark har haft Uge 9 seminar
Af PM

Hvert år i Uge 9, afholder PGA of Denmark et uddannelsesseminar for deres medlemmer. I år blev seminaret afholdt i Horsens. 65 danske PGA proer deltog i seminaret, som havde temaet ” Proud to be a PGA professional”

Mandag blev der fokuseret på proens rolle i fremtiden. PGA´s bestyrelse havde sammensat et program, der skulle inspirere proerne til, hvordan de fremadrettet kan tage en førende rolle i klubbernes arbejde med at øge medlemstilfredsheden.

PGA of Europes direktør indledte med at fortælle om, hvor vigtig PGA proen er i forhold til medlems rekruttering og fastholdelse. Lars Steen Pedersen fulgte op på dette og ledte derefter en workshop, hvor deltagerne kom med deres bud på, hvad fremtidens PGA pro skal byde ind med. Om eftermiddagen var der oplæg fra 5 medlemmer, som fortalte om, hvilke undervisningstilbud de hver især havde succes med.

Dennis Ahm holdt et spændende indlæg om effektiv kommunikation inden Klaus Frejo fra Idrættens Udviklingscenter fortalte om Golfmanager uddannelsen, som flere og flere PGA proer tager.

Til sidst gennemgik Advokat Tommy de forskellige kontraktforhold som en PGA pro kan indgå i og hvad der er vigtigt når kontrakterne indgås.
Tirsdag indledte præst Michael Brautch med et forrygende indlæg om arbejdsglæde og forandring.

Derefter gik en af verdens allerbedste putting coaches David Orr på scenen. Han har blandt andet undervist spillere som Justin Rose, Hunter Mahan Edoardo Mulinaro og mange flere.
David Orr brugte tirsdagen på at gennemgå hans 7 principles of putting, hvilket gav deltagerne en god indsigt i, hvordan David Orr anskuer putting. Onsdag lavede han flere lektioner, hvor deltagerne kunne se, hvordan David Orr arbejder i praksis. Der blev også tid til at tale om putter fitting og tekniske hjælpemidler som Sams Putlab og Capto putting. Begge giver de PGA proen bedre forudsætninger for at undervise i putting, da de måler selve putterens bevægelser i puttet. Det giver en indsigt, som gør det nemmere at rette de rigtige steder.
Under seminaret blev der også uddelt priser til årets pro og årets elev.

Årets Pro: Dansk Golf Unions Landstrænere

PGA har valgt at hædre Dansk Golf Unions landstrænere, med titlen Årets Pro. Udnævnelsen sker med baggrund i det store arbejde, som dette team har lagt gennem årene.
Tidligere var der ofte dårlig kommunikation mellem landstrænere og hjemmetrænere. Det er ikke længere tilfældet. I dag arbejdes der meget mere sammen om at skabe fremtidens topspillere.
Landstrænerteamet har gennem en professionel struktur og et højt fagligt niveau, formået at skabe et fantastisk elitemiljø og nogle ekstraordinære resultater.

Senest i 2018, hvor Danmark vandt guld ved Eisenhower Trophy, to EM-medaljer for hold, et individuelt europamesterskab og det uofficielle VM for juniorer. Især det individuelle europamesterskab til Nicolai Højgaard og Eisenhower Trophy med holdet bestående af Nicolai Højgaard, Rasmus Højgaard og John Axelsen skabte overskrifter og masser af fortjent omtale.

Seneste nyheder