23 januar 2019 10:28

Skal du lede cafeen i Brande?

Forside Nyheder Skal du lede cafeen i Brande?
Set på facebook

Vil du, eller nogen du kender have nye udfordringer? Så er der mulighed for, at tage roret i cafeen i Brande Golfklub. Du kan her læse mere om jobbet, fra klubbens opslag, hvor du også kan søge eller dele den åbne stilling,.

SE KLUBBENS OPSLAG HER:

Vi søger en ildsjæl – en engageret leder, som elsker at lave mad. Din uddannelse er ikke afgørende. Hvis du har arbejdet inden for området og har de rette kvalifikationer, hører vi gerne fra dig.

Som leder af Café 19 har du ansvaret for den daglige drift – herunder bl.a. ledelse og ansvar for vagtplanlægning for de medarbejdere, der er tilknyttet caféen.

Er du blæksprutte med overblik, frisk, besiddelse af et godt humør, arbejdsom og fleksibel – så er du måske vores nye leder?

Du er meget velkommen til at kontakte formand Jette Skott Kristensen for yderligere oplysninger på tlf. 2169 5001 eller kasserer Kirsten Egelund Pedersen på tlf. 2144 3056. Vi ser frem til din ansøgning på mail til brandegolfklub (@) brandegolfklub.dk senest søndag den 10. februar 2019. Det forventes, at der afholdes samtaler inden udgangen af februar 2019.

Seneste nyheder