01 januar 2019 23:45

Tæt på erhvervsnetværket CLUB72

Forside Nyheder Tæt på erhvervsnetværket CLUB72
Af golfonline.dk

Et værdiskabende forretningsnetværk med veltilrettelagte arrangementer, hvor omdrejningspunktet er golf, kundepleje og etablering af en kommende Europeantour spiller, Marcus Helligkilde.

Club72 på The Great Northern 2018

Konceptet så dagens lys i 2018, hvor 31 medlemmer skabte rammerne og anvendte det til at lære hinanden at kende og samtidig pleje forretningsforbindelser, hvilket netop var tanken bag CLUB72. Med udgangspunkt i egne erfaringer og ønsket om, at drive et netværk, som skulle være værdiskabende fra starten, tænkte stifteren Søren Juul, at hvis han skulle være medlem af et forretningsnetværk og samtidig knytte relationer til andre mennesker, så skulle følgende kriterier opfyldes – tid, værdi, nærvær.

Derfor består CLUB72 af færre arrangementer end så mange andre netværk, men til gengæld er arrangementerne af en kvalitet, som gør, at medlemmerne sætter et kryds i kalenderen. For den TID som anvendes pr. arrangement er intensiv, når netværket mødes. VÆRDIEN er i højsæde eftersom, alle arrangementer afvikles på spændende destinationer og i lækre omgivelser. NÆRVÆR opstår, når de rette elementer sammensættes i en cocktail, hvor folk slapper af, griner og viser deres personlig frem – dette er netop det som kendetegner CLUB72!

ET GODT NETVÆRK ER LIGE SOM ET GODT VENSKAB – DET TAGER TID OG SKABES GENNEM OPLEVELSER!

I 2019 afvikler CLUB72 nye arrangementer, hvor medlemmerne kan se frem til veltilrettelagte oplevelser på særlig udvalgte datoer og destinationer. Derfor består programmet af en ny spændende golfdestination bl.a. Moskva som Søren Juul besøgte første gang tilbage i 2008. Efter en veloverstået VM i fodbold 2018, bliver dette årets netværksrejse, hvor turen vil byde på kultur, gourmet og selvfølgelig golf.

Moskva er en spændende destination, hvor rejsetiden er kort men trods dette, har mange endnu ikke besøgt denne spændende by. Rejsen afvikles fra den 11.-16. september, hvor vi besøger 2 spændende golfbaner, Golf Club Pestovo (billedet) og Moscow Country Club. Derudover besøger vi de klassiske sightseeing attraktioner som Kreml og selvfølgelig Den Røde Plads. Det hele er sammensat af Profil Rejser, som er specialist i at afvikle skræddersyet firmaoplevelser.

I 2019 har flere nye virksomheder allerede meldt deres interesse og ønsket et medlemskab, så det tegner til at blive et spændende år, hvor flere kommer til at nyde godt af konceptet.

CLUB72 indgik et samarbejde med golftalentet Marcus Helligkilde, som vandt sin første sejr som professionel i 2018 og skiftede sit Eccotour kort ud med et Challengetour kort og dermed kom et skridt nærmere Europeantour. Alle sponsorer i CLUB72 fortsætter og har valgt at støtte Marcus i 2019, det er vi taknemmelig for, hvilket også betyder, at Small Copenhagen, Borg & Bigum, Joachim Solberg, Laudrup Vin, Servicehuset, Eagle Club, Nassau, Profil Rejser, State og Testhuset vil medvirke til at årets arrangementer blive farverige og værdiskabende.

Vil du vide mere om CLUB72, så klik ind på www.club72.dk og se hvordan vi kan pleje dig og dit netværk.

Seneste nyheder