24 december 2018 15:38

Lars Larsen gav årets julegave til dansk golf

Forside Nyheder Lars Larsen gav årets julegave til dansk golf
Af Golfonline.dk

Medens de frivilliges indsatser ude i klubberne er den største drivkraft, så blev det Lars Larsen der gav dansk golf den største gave i år. Vi skal selvfølgelig ikke glemme alle de der støtter op, som da Fonden for Fynske Bank i pr donerede kr. 30.000 til skilte i Birkemose, og mange flere gode og gavmilde tiltag der ude.

Lars Larsen ved MiD Golf – Foto: Zimbio

Men Lars Larsens passion for golf er alligevel faldet heldigt ud for dansk golf. Dette til glæde og gavn på mange niveauer.  Både til inspiration for de helt unge, og til god reklame for Danmark, hvor det ikke er helt ualmindeligt at kunne møde gæsterspillere, der er i Danmark for at spille efter at have fulgt med i Made in Denmark Golf, på Europa Touren.

Den store gave er naturligvis at Lars Larsen i sommers besluttede sig for, at der skulle sikres Europe Tour golf på dansk grund i årene frem. Således vil Made in Denmark golfturneringen fortsætte frem til og med 2023, og i øvrigt vende tilbage til rødderne i Himmerland, hvor vi nok kan glæde os til at gule birdie-ænder, Himmerland-Hill, og hvad man nok godt kan kalde for en golf.festival, men musik og underholdning, som da John Daily gav den gas på scenen i 2017. (  Se videoen for neden. )

Det er på mange måder en stor gave, som dansk golf er taknemmelig for. Glædelig jul og på gensyn i Himmerland, hvor der du kan finde billetter til lige her

Seneste nyheder