03 december 2018 12:34

PEAK PERFORMANCE KICKSTARTER SKISÆSON MED NY KOLLEKTION

Forside Nyheder PEAK PERFORMANCE KICKSTARTER SKISÆSON MED NY KOLLEKTION
Af pm

HOVEDPARTEN AF GOLFONLINE LÆSERNE STÅR PÅ SKI. DERFOR VIL VI OVER VINTEREN OGSÅ VISE NYT OM SKI: Det svenske sportsmærke stiller skarpt på sine rødder med udgivelsen af ‘Mystery’ – en innovativ skikollektion skabt til stilbevidste skisportfans. Tøjet er inspireret af professionelle freerideskiløbere, der forener hæsblæsende offpisteeventyr med et cool udtryk. Resultatet er en kollektion, der kombinerer Peak Performance’ fokus på funktionalitet og kvalitet med et moderne og stilrent look.

Ambitionen med ‘Mystery’-kollektionen er at kickstarte skisæsonen med en lille, men gennemarbejdet kollektion, der giver mærkets populære skitøj et strømlinet løft. Det viser sig blandt andet i det monokrome ydre, hvor alt fra logo og lynlåse til jakkens krop er holdt i nuancer af sort. Også silhuetterne er opdateret, så bukserne har fået en afslappet, løs pasform og jakken har fået lidt ekstra længde.

 

“Vi ville gerne skabe en ordentlig skijakke, der har et yngre og urbant udtryk. Noget der holder 100 procent på pisten og er skabt af de bedste materialer – med en æstetik, der skiller sig ud ved et underspillet, cool udtryk. Vi fandt god inspiration i freerideskimiljøet, der er kendt for at bryde skisportens konventioner”, forklarer Staffan Thomasson, Design Manager for Peak Performance Ski.

Vandbesparende produktion

Peak Performance stræber konstant efter en mere bæredygtig måde at producere tøj på. Derfor er ‘Mystery’-kollektionens materialer farvet i en miljøvenlig proces, der bruger mindre vand end normalet. Det særlige ved teknikken er, at fibrene i tekstilet bliver farvet på et tidligt stadie, før materialet er vævet. Det sikrer også, at farven sidder helt inde i kernen, så tøjet kan holde sin kraftige sorte farve uanset vind, vejr og vask.

 

Moderne materialer

Kollektionen er skabt af trelags GoreTex Pro, der både er vandtæt, vindtæt og åndbart. Det gør materialet velegnet til skieventyr i alle slags vejr. Tro mod Peak Performance’ designtilgang er kollektionen skabt af materialer af høj kvalitet, der omfatter vandtætte lynlåse, en BOA-system hætte, ventilation, en lås, der er kompatibel med skihjelme og den nyeste Recco-teknologi.

 

‘Mystery’-kollektionen, som byder på design til kvinder og mænd, er eksklusivt tilgængelig i Peak Performance’ egne butikker og via mærkets webshop HER.

Seneste nyheder