26 november 2018 12:51

WOW: "manden med svinget" brød igennem

Forside Nyheder WOW: "manden med svinget" brød igennem
Af Golfonline.dk

Så brød Hosung Choi golf-muren, og vandt en afdeling på den Japanske tour. Mange kan måske huske Choi for det vanvittige sving, da han var tæt på at kvalificere sig til British Open, ved Korean Open i sommers.  

Hosung Choi

Choi er 45 år, og endte med den store pokal efter ugens  Japan Golf Tour’s Casio World Open. Lige i hælene var Brendan Jones, som noterde sig for 14 under medens Choi vandt med scoren 15 under par. Det er nok ikke scoren der er det overraskende, for Hosung Choi er manden med det crazy sving. Og det kan du se nærmere på her for neden.

Når Choi kan, så kan du også! For han begyndte først at spille golf i midt-tyverne, efter at have fået sig et deltidsjob, og dermed mere fritid. Den blev brugt op golf, i Korea hvor Choi i øvrigt er fra. Han har tidligere udtalt at, han var fastbesluttet på at bryde igennem med sin golf. Og hvad mange nok har grinet af, kan de nu beundre. Videre beviser Choi hermed at der stadig er plads til egen stil, og at man godt kan komme til tops ved at holde fast.

Seneste nyheder