18 november 2018 15:19

Derfor var medlemmer fra Hjortespring Golfklub sammen i Herlev Teaterbio!

Forside Nyheder Derfor var medlemmer fra Hjortespring Golfklub sammen i Herlev Teaterbio!
Af PM

I løbet af to aftener i november, var 364 medlemmer fra Hjortespring Golfklub i Herlev Teaterbio. Det var nu hverken premieren på filmen ”Journal 64” eller andre storslåede film, der trak de mange golfspillere i biografen.

Årsagen til fremmødet var derimod, at golfklubbens regeludvalg havde afsat to aftener til at orientere klubbens medlemmer om de nye golfregler, der træder i kraft ved årsskiftet.

Golfreglerne bliver løbende udviklet og forbedret, ikke for ­­– som nogle kunne tro – at give frustrationer for golfspillerne, men i stedet for bedre at hjælpe spillerne til at forstå, hvad man må og ikke må.

Målet er, at golfspillet bliver mere flydende, og reglerne er således en hjælp, som skal give et bedre spil. I forbindelse med den forestående regelændring har et centralt element yderligere været at søge at gøre, at golfspillet kan gennemføres hurtigere. Et eksempel herpå er, at man ikke længere må bruge 5 minutter på at finde en bold, der fx er skudt ind mellem nogle træer – fremover må man kun bruge 3 minutter på at finde bolden.

Ligeledes vil golfreglerne fremover også afspejle, at der er større tillid til den enkelte golfspiller. Det betyder, at det i en række tilfælde er op til den enkelte spiller at tage ansvar for sin egen golfbold, så spilleren ikke i samme grad som nu skal orientere medspillerne om, at bolden løftes for at sikre, at det er spillerens egen bold, der spilles.

Som golfspiller er det dejligt at få regler, der på mange måder er mere simple end tidligere, og samtidig få regler, der øger tilliden til golfspilleren.

Seneste nyheder