12 november 2018 11:38

WEBB SIMPSON FÅR ET FØLELSESLADET GENSYN MED THE RSM CLASSIC

Forside Nyheder WEBB SIMPSON FÅR ET FØLELSESLADET GENSYN MED THE RSM CLASSIC
Af Cmore Golf

Det bliver en speciel oplevelse for THE PLAYERS-vinderen Webb Simpson at deltage i denne uges The RSM Classic på C More Golf. Sidste år trak han sig fra turneringen for at tage afsked med sin døende far.

Webb Simpson vender tilbage til The RSM Classic, der kan opleves på C More Golf (Getty Images).

Webb Simpson og det unge stjernefrø Cameron Champ pryder plakaten i The RSM Classic, der kan opleves fra torsdag den 15. november.

Webb Simpson tiltrækker sig ikke kun opmærksomhed ved at være turneringens højest rangerede spiller med sin placering som nummer 20 på verdensranglisten. Der vil også være fokus på, hvordan han håndterer at vende tilbage til turneringen, næsten et år efter hans far døde af Parkinsons sygdom. Sidste år trak Webb Simpson sig før tredje runde for at tilbringe den sidste tid med faren, Sam, der havde meget stor indflydelse på hans golfspil.

Davis Love III er vært for turneringen i Georgia, som i år spilles for niende gang på linksbanen Sea Island Golf Club. Ingen spiller har vundet turneringen to gange, og seks gange ud af otte har vinderen ikke vundet med mere end et slag. Der er med andre ord lagt op til en spændende turnering.

23-årige Cameron Champ stiller til start for fjerde gang i træk på PGA Touren. Champ levede op til sit efternavn ved at vinde Sanderson Farms Championship i sin bare anden start som rookie og siden har han imponeret med sit lange spil.

Champ fik senest en delt 10.-plads i Mayakoba Golf Classic og har taget et gevaldigt hop opad verdensranglisten, hvor han nu rangerer som nummer 107. På samme tid sidste år missede han cuttet til The RSM Classic med en placering som nummer 1056.

The RSM Classic på C More Golf

Torsdag klokken 19:30-22:45
Fredag klokken 19:30-22:45
Lørdag klokken 19:30-22:40, kommentator: Jesper Knudsen
Søndag klokken 19:30-22:45, kommentator, Jesper Knudsen.

Seneste nyheder