22 oktober 2018 13:30

STOR CHANCE FOR DEBUTSEJR I SANDERSON FARMS CHAMPIONSHIP PÅ C MORE

Forside Nyheder STOR CHANCE FOR DEBUTSEJR I SANDERSON FARMS CHAMPIONSHIP PÅ C MORE
Af Cmore Golf

De unge spillere har gode muligheder for at få sat skub i karrieren i denne uges Sanderson Farms Championship, der kan opleves på C More Golf fra torsdag den 25. oktober. 

Ryan Armour skal for første gang forsvare en titel, når det i denne uge gælder Sanderson Farms Championship på C More Golf (Getty Images).

Der er noget at komme efter i Sanderson Farms Championship for de spillere, der stadig har deres første sejr på PGA Touren til gode. Turneringen i Mississippi hører ikke til blandt de største på PGA Touren, og måske netop derfor har den kastet 11 førstegangsvindere af sig i tidens løb.

De seneste år har været ingen undtagelse. Ryan Armour snuppede trofæet sidste år og gjorde dermed Cody Gribble, Peter Malnati og Nick Taylor kunststykket efter fra årene forinden.

Selvom ingen af de nævnte førstegangsvindere kan betegnes som helt unge længere, så er Sanderson Farms Championship en god chance for de yngre spillere for at sikre sig et PGA Tour-kort for de kommende år.

Størstedelen af spillerne i feltet er da også kvalificeret via Web.com Touren, men der er også mere velkendte navne med i Mississippi som de tidligere U.S. Open-vindere Retief Goosen og Lucas Glover og den tidligere FedExCup-vinder Bill Haas.

Marc Leishman, Kevin Tway og Brooks Koepka vandt sæsonens tre første PGA Tour-turneringer og topper i nævnte rækkefølge FedExCup-ranglisten forud for Sanderson Farms Championship, der spilles sideløbende med WGC-HSBC i Kina.

Sanderson Farms Championship på C More Golf

Torsdag klokken 20:30-23:45
Fredag klokken 20:25-23:25
Lørdag klokken 20:30-23:30
Søndag klokken 19:30-22:30

Seneste nyheder