21 oktober 2018 12:26

To gange hole in one i Lyngbygaard Junior/Ynglinge Open 2018

Forside Nyheder To gange hole in one i Lyngbygaard Junior/Ynglinge Open 2018
Af PM

Lyngbygaard Golf lagde i efterårsferien solbeskinnet græs til den første udgave af Lyngbygaard Junior/Ynglinge Open. Den fuldt besatte ranglisteturnering over 2 x 18 huller, løb af stablen mandag og tirsdag, og der blev spillet forrygende golf. På turneringens første dag lavede Jonas Franz Larsen, Blommenslyst Golfklub hole-in-one på hul 15 næsten samtidig med, at Nicolai Skipper Andersen, Struer Golfklub lavede hole-in-one på hul 17.

Vinderen i pigerækken Cecilie Larsen sammen med juniorformand Laila Krainert.

-At få to holes-in-one på turneringens allerførste dag, er jo ikke noget, nogen havde drømt om ville ske, heller ikke selv om det var et rigtigt stærkt felt, med flere landsholdsspillere og spillere i plus handicap, siger Thomas Nørret, direktør i Lyngbygaard Golf.

 

Det stærke felt leverede begge dage solid golf, hvor alle drengespillere i top 10 lavede runder under par, og rækken blev ført i -4, mens pigerne i toppen lå i +1 efter første dagen. Det gode vejr og flotte golfspil fortsatte på anden dagen, hvor runder under par igen var nødvendige for at blande sig i toppen af drengerækken.

 

Tæt spil i drengeførerbolden gav en spændende turnering, hvor afgørelsen først faldt på de sidste par huller, hvor Victor H. Sidal Svendsen, Asserbo Golf Club kunne trække sejren hjem i -7 med runder i henholdsvis -3 og -4 til en sikker to-slags-føring ned til Christian Dahl, Skive Golfklub i -5.

 

Spændingen i pigerækken var intakt efter de 36 huller var spillet, hvilket betød omspil mellem Cecilie Larsen, Gyttegård Golf Klub, Malene Melgaard Arildsen, Vejle Golf Club, og Mathilde Brinch Brogens Christensen, Hammel Golf Klub, der alle lå i +6. Et omspil som efter tre huller blev vundet af Cecilie Larsen.

 

-En mere fantastisk start for vores helt nye junior/ynglinge ranglisteturnering, kunne vi ikke ønske os. Vi har selvfølgelig fået blod på tanden efter den her start og er allerede i gang med at evaluere og se på, hvad vi kan gøre til næste år, siger Thomas Nørret.

 

Et stort tillykke til de dygtige vindere og runder-ups, som alle fik præmier sponseret af Titleist/Footjoy og White Label Golf, mens sponsorerne Bæch’s conditori og Segafredo Zanetti Kaffe sørgede for gratis kaffe og kage til spillere og gæster under turneringen.

 

Seneste nyheder