18 oktober 2018 14:18

F & B Manager stopper på Lyngbygaard Golf

Forside Nyheder F & B Manager stopper på Lyngbygaard Golf
Af PM

Martin Poulsen har valgt at opsige sin stilling som F & B Manager på Lyngbygaard Golf. Martin har haft ansvaret for Restaurant No. 19 i de seneste 4 sæsoner, men nu har han valgt at søge andre veje. Martin har, gennem hårdt arbejde og god tilpasningsevne, formået at skabe en kontinuitet i Restaurant No. 19, med højt kvalitetsniveau til rimelige priser.

Vi har været meget glade for Martins indsats gennem de sidste 4 år og vi er kede af at han nu har valgt at stoppe. Vi ønsker Martin alt mulig held og lykke med fremtiden og håber at han finder sig til rette et andet sted.

Martin fortsætter i stillingen indtil udgangen af året, hvorefter restauranten midlertidigt vil være lukket indtil en ny løsning er fundet. Vi går nu i gang med at evaluere vores situation og vil snarest søge en ny løsning til restauranten.

Interesse og uopfordrede henvendelser vedr. stillingen modtages gerne på tn@lyg.dk

Vi afholder en afskedsreception for Martin onsdag d. 19. december kl. 15.00-19.00. Alle medlemmer, samarbejdspartnere, leverandører, medarbejdere og venner af huset er velkommen til at kigge forbi til et lille glas og lidt til ganen.

Seneste nyheder