17 oktober 2018 08:57

Sparekassen Kronjylland’s gavefond giver golfbuggy til Esbjerg Golfklub

Forside Nyheder Sparekassen Kronjylland’s gavefond giver golfbuggy til Esbjerg Golfklub
Af PM

Servicering af vores medlemmer og gæster er noget vi prioriterer højt i dagligdagen og med denne nye buggy fra Sparekassen Kronjylland er det nu muligt at tage denne service med ud på selve banen. Trænermanager Johannes Eriksen tilføjer ”Buggien er eldreven og er indpakket i hvid folie med Sparekassen Kronjyllands logo. På trods af den korte tid i klubben er den allerede blevet en vigtig medspiller i dagligdagen og den vil uden tvivl blive et stort aktiv i fremtiden.”

Sparekassen Kronjyllands Afdelingsdirektør Martin Nyborg-Lindinger & Esbjerg Golfklub Trænermanager Johannes Eriksen (tv)

Den nye buggy fra Sparekassen Kronjylland er en special model, som både kan bruges til transport af flere personer og ved en simpel ændring kan bruges som ladvogn med mulighed for at servicere gæster og medlemmer på runden med lidt at drikke/spise. Som en 3. mulighed kan buggien ændres til en klassisk golfbuggy med plads til 2 bags, så den kan bruges som backup til de udlejnings buggies Esbjerg Golfklub råder over i forvejen.

Esbjerg Golfklub er en af landets største med cirka 1.600 medlemmer. Hvor af en stor del er meget aktive. I den forbindelse har det længe været et stort ønske at optimere mulighederne for at servicere disse på bedste vis.

Seneste nyheder