06 oktober 2018 09:02

Sæt spænding på golfen med odds

Forside Nyheder Sæt spænding på golfen med odds
Af Golfonline.dk

Vi har tidligere set på odds i forbindelse med spil i golfsporten. Mange synes godt om at give matcherne lidt ekstra krydderi ved at spille på resultaterne. Men for golfsportens vedkommende er der langt op til samme niveau som fodbold og andre sportsgrene oplever. Dette endda i en tid hvor mange andre spil typer buldrer fremad, som f.eks. DanskeSpil Casino og mange andre. Men måske kunne det være en ide at tage chancen, hvis man følge godt med i sporten!?

Sidste uges danske sejr til Lucas Bjerregaard havde givet godt igen, og kunne have været med til at gøre seer-oplevelsen endnu mere spændende. Men der er mange forskellige odds at setse på. Hvis du skulle have lyst til at tage en relativ sikker gevinst hjem, gives der omkring odds 1,20 på at Brooks Koepka ingen Majors vinder i det kommende år. Det kan selvfølehlig synes som et lavt odds, men tager man realiteten ind i ligningen, er 20% nok et god odds, og sammenligner man med aktieafkast er det endnu bedre.

 

For U.S Masters er der også nogle spændende muligheder at finde. Her kan du få pengene ti gange igen hvis Tiger Woods går hen og vinder, hvilket han måske viste kunne gå hen at ske, da han for et par uger siden slog til  og vandt. Men til samme odds findes også Jordan Spieth, som tidligere vundet på Augusta, men dog alligevel måtte se sig slået i singlerne ved dette års Ryder Cup, da Thorbjørn Olesen slog til, og tog points fra Spieth. Igen et eksempel på et odds, der kunne have været indbringende.

 

Det korte af det langer er, at det måske kan være en ide at sætte et ekstra perspektiv og spændingsmoment på golfturneringerne. Hvem ved… Måske man er heldig. Held og lykke.

Seneste nyheder