02 oktober 2018 14:46

LUMINE Golf - Spil en af de bedste golfbaner tæt på Barcelona

Forside Nyheder LUMINE Golf - Spil en af de bedste golfbaner tæt på Barcelona

LUMINE Golf er en fantastisk 45 hullers golfbane beliggende på Costa Daurada, kun 96 km fra Barcelona lufthavn. Her finder du to udfordrende 18 hullers bane og en spændende 9 hullers bane, anlagt med stor variation og med en fantastisk udsigt til Middelhavet og den omkringliggende natur.

LÆS MERE OM LUMINE GOLF

LUMINE Lakes banen er designet af Greg Norman og er en 18 hullers mesterskabsbane, som er en spændende udfordring, hvor du virkelig vil blive udfordret. Hullerne er nænsomt placeret i et fuglereservat med en fantastisk natur og flere store søer.

LUMINE Hills er en spektakulær 18 hullers mesterskabsbane, som er anlagt rundt om et lille bjerg, hvilket giver banen en spændende karakter. Banen er meget varieret og kræver en teknisk tilgang, så du kommer til at bruge alle køller på denne bane. Som et spændende element er tre greens placeret i et gammelt stenbrud, hvilket giver den en stemning af Det Vilde Vesten.

LUMINE Ruins er designet af Greg Norman med det formål at være en af de bedste 9 hullers baner i Europa. Golfbanen fremstår altid yderst velholdt, og er forholdsvis flad og let at gå, dog er nogle få greens hævet. Da man anlagde banen blev der fundet gamle romerske ruiner fra det 2. århundrede f.kr., som i dag er en integreret del af golfbanen på hul 1 og 9.  Hvis din bold lander blandt ruinerne, bliver du tvunget til at tage et frit drop.

Går din golfrejse til Nordspanien og søger du en golfbane på et højt niveau, som kan spilles af golfere på alle niveauer, kan LUMINE Golf varmt anbefales.

GOLFPAKKE FRA 248 EUR

Seneste nyheder