02 oktober 2018 19:34

Taber synet efter Ryder Cup

Forside Nyheder Taber synet efter Ryder Cup
Af golfonline.dk

Da Brooks Koepka slog ud på 6. hul under Ryder Cup åbningsrunden, gik det ikke som håbet. Som altid står der flokke af golf-fans langs fairway, men det viste sig desvære at være meget risikabelt. 

Dert blev hurtigt lagt forbinding. FOTO: REX/Shutterstock)

Koekas drive der nåede omkring 270 meter frem, ramte desværre en 49-årig kvinde ved navn Corine Remande, som nu overvejer at forfølge skaden juridisk. For ikke nok med at hun blev ramt, hun mistede nemlig også synet på højre øje, efter mødet med Koepkas drive. Hun var dog ikke klar over den store skade da uheldet traf. Og til en fransk avis har hun forklaret at, hun egentligt ikke havde smerter da det skete, men at hun efterfølgende blev scannet, og her erklæret blind på højre øje. Videre var øjeæblet eksploderet fra trykket af bolden, hvilket fik blodet til at løbe ud af øjet efter træffet. 

Brooks Koepkas selv var rystet over oplevelsen, men har nok ikke hørt det sidste til episoden. For fra Remandes side lyder det nemlig at, man mener at arrangøren har en ansvar.  Brooks selv var hurtigt henne og undskylde på banen, og det bliver næppe han det legale skyts eventuelt rettes imod, da det indtil nu kun er arrangøren der er blevet nævnt. Årsagen er at Corine Remande mener at, officials burde havde råbt fore, eller taget anden action. Det skete ikke, og hvordan sagen udvikler sig her fra, vil tiden vise.

 

Seneste nyheder