11 september 2018 13:19

Danske golftalenter spiller om oprykning i Odense

Forside Nyheder Danske golftalenter spiller om oprykning i Odense
Af PM

I den her uge kan du opleve de største golftalenter fra Danmark og resten af Skandinavien, når de krydser køller ved golfturneringen Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation. Turneringen spilles på Odense Eventyr Golf fra 12.-14. september 2018, og samtidig samles der penge ind til et velgørende formål.

Peter Launer Bæk Foto: Ecco Tour

Der står meget på spil for Danmarks største golftalenter, når golfturneringen Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation kommer til Odense Eventyr Golf onsdag, torsdag og fredag. Turneringen er nemlig en del af ECCO Touren, hvorfra årets fem bedste sikrer sig en plads på næste års Challenge Tour, der er niveauet lige under det, som alle golfspillere drømmer om – nemlig PGA European Tour.

Og med fem turneringer tilbage i år er der en del danske talenter, der kan sikre sig en af de fem øverste pladser. To spillere ligger i top tre, der er hele fem danskere i top 8, og yderligere seks spillere kan med en flot slutspurt komme i betragtning til en af de fem pladser på næste års Challenge Tour.

“Det er et virkelig spændende kuld af danske golftalenter, der kan opleves i Odense ved Tinderbox Charity Challenge,” siger ejeren af ECCO Touren, Flemming Astrup, og tilføjer:

Peter Launer Bæk er den bedst placerede odenseaner på ECCO Tour, og han er på hjemmebane på Odense Eventyr Golf i den her uge.

Vi vidste godt, at de var dygtige, men havde nok en fornemmelse af, at de først for alvor ville slå igennem om et år eller to. De har bare vist sig flyvefærdige, og det skal blive meget spændende at følge dem rundt på den flotte bane hos Odense Eventyr Golf.”

Største golfturnering i mange år
Også direktøren på Odense Eventyr Golf glæder sig til at byde velkommen til en af de største golfturnering nogensinde i Odense.

Jeg er rigtig, rigtig glad for, at Odense Eventyr Golf kan tiltrække en stor turnering som ECCO Touren. Det er en fantastisk mulighed for os til at vise vores flotte og dejlige bane frem – både for nogle af Danmarks og Skandinaviens bedste golftalenter, for en masse golftilskuere og selvfølgelig for vores medlemmer – og det er enestående mulighed for at tilbyde golf fra øverste hylde her i Odense,” siger Rikke Mølhave Thorborg og tilføjer, at Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation samtidig sætter punktum for Odense Eventyr Golfs 25 års jubilæum.

Tinderbox Charity Challenge er en af de største golfturneringer nogensinde i Odense.

Penge til velgørenhed
Som navnet på golfturneringen indikerer, er der tale om en velgørenhedsturnering, hvor der også bliver samlet penge ind til et af de velgørende formål, som The Agger Foundation støtter. Det koncept gør ikke turneringen mindre attraktivt for Odense Eventyr Golf.

“Jeg er stor fan af konceptet, så jeg håber selvfølgelig, at både turneringen og velgørenhedspuljen ender som en stor succes,” siger Rikke Mølhave Thorborg.

Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation spilles fra 12.-14. september på Odense Eventyr Golf, hvor det er gratis at komme ind.

Om Odense Eventyr Golf:
Odense Eventyr Golf er unikt beliggende tæt på både Odense og motorvejen og byder på en eventyrlig Europa Tour-bane med en mesterskabsbane med 27 huller. Banen er anlagt i et naturskønt område, som bliver gennemskåret på smukkeste vis af Elmelundbækken, der sammen med de anlagte søer og dog legs bidrager til at gøre banen til en udfordrende og spændende oplevelse. Banen har 25 års jubilæum i 2018.

Om ECCO Touren:
ECCO Touren er en dansk udviklingstour, der rangerer lige under den Europæiske Challenge Tour. Det er på ECCO Touren, at de bedste skandinaviske golfspillere begynder deres professionelle karriere og derfor er ECCO Touren også drevet professionelt for at skabe de bedste rammer for talenterne. Med til at skabe økonomien for touren er en stribe store og små virksomheder lige fra ECCO, Jyske Bank, Willis Towers Watson og Bravo Tours til små tømrerforretninger, advokatkontorer og butikker.

Seneste nyheder