04 september 2018 21:07

The Hurdle 2018 endte med en comeback-vinder

Forside Nyheder The Hurdle 2018 endte med en comeback-vinder
Af PM

Årets helt store vinder af Kunde & Co’s PRO-AM turnering, Benjamin H. Poke, gik hjem med 87.125 DKK. En præmiesum, der, ifølge ham selv, gør en uvurderlig forskel for en ung golfspiller.

Da klokken slog 09.30 mandag den 3. september, og der var gunstart til The Hurdle, var skyerne for længst forsvundet, og den lune sol var begyndt stille og roligt at varme banerne ved Søllerød Golfklub op. Stemningen var i top, og både pro’erne og amatørerne havde set frem til dagens turnering, som endte med mange glade vindere.

En comeback-vinder

Benjamin H. Poke fik en 4. plads i PRO-AM holdturneringen, en 3. plads i PRO individuel og endte som den helt store vinder af Dronningens Ærespris, der gives til den spiller, som klarer sig bedst i en shoot-out konkurrence. Det er dog ikke første gang, at Benjamin ender med en af de store præmiesumme, da han tilbage i 2016 vandt holdturneringen med sit daværende hold.

Det føles helt fantastisk endnu en gang at kunne tage sejren med hjem i dag. Dagen har som altidværet rigtig hyggelig, sjov og lærerig både for mit hold, men helt sikkert også for mig selv,” udtaler Benjamin H. Poke og tilføjer:

Det er en kæmpe økonomisk hjælp til os unge golfspillere at få lov til at være med i en turnering som The Hurdle. Arrangement er så gennemført og veltænkt, og jeg ved, at alle os pro’er, der er heldige at få en invitation, glæder os ekstra meget til den her turnering hvert år.”

En team-indsats

Det var ikke kun Benjamin, der endte med en stor præmiesum, da også Oliver Suhr fik et godt resultat. Han blev den store vinder af årets holdturnering og kunne tage 75.000 DKK med hjem. Han blev ledsaget af sit hold som bestod af Nils Juul Eilersen, Morten Helbo og Axel Castenschiold.

Det, at kunne få lov til at deltage til The Hurdle, er en sejr i sig selv. Mit hold har været rigtig gode til at opretholde den gode stemning i dag, selvom jeg startede mindre godt ud. Jeg skal direkte hjem og skrive et takkebrev til Jesper Kunde og Michael Krogh for en fantastisk turnering,” udtaler Oliver Suhr.

Over en halv million i samlet præmiesum

Med i alt 27 unge golftalenter var der hård konkurrence, da den samlede præmiesum i år lå på 665.000 DKK. Udover Benjamin og Oliver, som årets vindere, endte JB. Hansen som vinderen af PRO individuel-turneringen og kunne derfor hjembringe en præmiesum på 62.000 DKK.

Flere af pro’erne udviste stor taknemmelighed for både invitationen til turneringen, men især også til alle sponsorerne, der gør det muligt at kunne hjælpe de unge golftalenter. Kunde & Co er hovedsponsor af præmiesummen, men derudover er der medsponsorer som Danske Bank, PhaseOne, Beierholm, Golf Business Partner, Advokat Halberg, Woodlands, Checkmate, Willis og Bräuner og Krogh.

Fakta:
• The Hurdle 2018 blev spillet mandag den 3. september med gunstart kl. 9.30 i Søllerød Golfklub
• The Hurdle udspiller sig i krydsfeltet mellem pro’er og øvede amatører, hvor førstnævnte coacher de tre
amatører, de spiller sammen med – så de som hold kan hive en sejr hjem.
• 27 professionelle talenter deltog; heriblandt, JB. Hansen, Frederik Dreier, Mathias Gladbjerg, Martin
Ovesen, Niklas Nørgaard Møller, Martin Simonsen, Oliver Suhr, Victor Østerby, Patrick Winther, Nicolai
Tinning, Christian Glöet og Mads Søgaard.
• Kunde & Co er hovedsponsor af præmiesummen. Medsponsorer er bl.a. Danske Bank, PhaseOne,
Beierholm, Golf Business Partner, Advokat Halberg, Woodlands, Checkmate, Willis Towers Watson,
Bräuner og Krogh, Artha, I & T, Deloitte, SimCorp, Frankly, Lund Byggeri, Danpo, Swedoor JW, N. Eilersen
og Peak Performance.
• The Hurdle er opkaldt efter Kunde & Co’s hækkeløbsfilosofi.

 

Seneste nyheder