04 september 2018 10:41

Stor succes for nye klubejere

Forside Nyheder Stor succes for nye klubejere
Af PM

For Kirsten, Bjarne, Kaj, Lis og Henrik var søndag en helt speciel. En dag, de havde set frem til med stor spænding – og en del nervøsitet. For hvor mange ville tage i mod deres indbydelse?

Godt fremmøde og stemning i klubben. FOTO: Jesper From

De havde nu ingen grund til at frygte en stille dag. For over 200 var mødt frem på gårdspladsen i Vallø Golf for at være med til at fejre og markere, at der er kommet nyt ejerskab i golfcentret.

Et farvel til familien på Kratgården med Leif Holmenlund, som daglig leder af centret, og et velkommen til familien Winther-Olsen.

Men det var nu langt fra alle med golf i blodet, som havde bænket sig i gården til sandwich og lidt drikke. Mange havde benyttet muligheden for en billig runde golf denne specielle dag. Faktisk så mange, at Leif Holmenlund kunne fortælle om en dag med næst flest bookninger på banen i hele klubbens levetid. 187 spillere havde sat dagen af til en runde golf.

Kirsten WintherOlsen, som er golfcentrets nye direktør, havde dog ladet golfkøllerne blive hjemme. Hun greb i stedet mikrofonen.

– Jeg har gået i en del år og drømt om at blive selvstændig. Lige som resten af familien. Drømme om at slippe for at have en chef. Men ironisk nok har jeg aldrig haft så mange chefer før som nu: Golfklubbens formand og næstformand, Ole Hoier og Frede Zeiler og så hele min familie. Men jeg lover at arbejde stenhårdt og forsøge at leve op til forventningerne, fortalte direktøren.

Men nye ejere vil der også ske nyt på golfanlægget. Mest markant er at en banearkitekt vil kigge forbi og lave en helhedsplan for golfanlægget for at se på, om der er muligheder for forbedringer. Og klubhuset vil få et eftersyn for at se, hvordan man kan optimere faciliteterne på sigt.

Her vil jeg også lytte til de medlemmer, der kommer med forskellige ønsker til tiltag, fortalte Kirten Winther-Olsen.

Mit mål er at gøre Vallø Golcenter endnu mere attraktivt. For vi har brug for, at det blive en bedre forretning. Min stilling vil derfor blive meget kommerciel. Jeg skal ud og netværke og skaffe flere firmaarrangementer og sponsorer.

Direktøren understregede, at det vil kræve en fælles indsats at løfte golfcentret. For stedet har så meget at byde på. Og så er der “hilsepligt”. Med andre ord, så står det sociale samvær højt og er medvirkende til at mange netop vælger Vallø, når de skal spille golf.

Formand Ole Hoier tog også ordet:

– Vi er meget glade for, at familien har fundet interesse i at investere i dels baneanlæg og klubhus. Det betyder, at klubben nu har en investorkreds med en længere tidshorisont til at skabe et fornuftigt grundlag for servicering af investeringen. Klubben har allerede haft megen kontakt med Kirsten (Winther-Olsen, red.), som har mange ideer, utroligt mange ideer, til fornyelse og til at tilgodese medlemmerne, sagde formanden, som glædede sig over, at det nye ejerskab har annonceret, at kontingentet ikke vil blive forhøjet trods nye tiltag.

Leif Holmenlund og Familien på Kratgården fik ikke så mange ord med på vejen denne søndag, som man havde valgt at tilegne de nye ejere.

Vi har valgt at gemme en særskilt tak til dem i forbindelse med afslutningsturneringen 27. oktober, forklarede Ole Hoier.

Seneste nyheder