31 august 2018 14:28

Èn dag med Søren Kjeldsen - blev til 709

Forside Nyheder Èn dag med Søren Kjeldsen - blev til 709
Af PM

Den eftertragtede Ronald McDonald BørneFond Charity Golf Cup, med Søren Kjeldsens deltagelse, er netop igen afholdt med stor succes og satte ny indsamlingsrekord. Det var 18. gang at Ronald McDonald BørneFond afholdt den eftertragtede Charity Golf Cup.

Velgørenhedscuppen med Søren Kjeldsen som trofast deltager, satte igen i år ny rekord og samlede kr. 354.660 kroner ind til fordel for børn med alvorlig sygdom og deres familier som derfor bor i McDonald Hus ved Rigshospitalet. Huset er en slags hjem uden for hjemmet, hvor familier med alvorligt syge børn indlagt på Rigshospitalet kan bo.

Stjernerne deltog

Arrangementet var igen udsolgt og havde fint besøg af både Kjeldsen, golfkommentator Jesper Kjærbye og en hel række danske topspillere; Benjamin Poke, Jacob Pingel Lauridsen, Jeff Winther, Joachim B. Hansen, Mads Vibe-Hastrup, Nicolai Tinning og Victor Østerby – som alle med deres deltagelse bakkede arrangementet op.

Lene Høffner, der er fundraiser og eventmager for Ronald McDonald BørneFond er glad, og udtaler ”Det er et fantastisk resultat! Kr. 354.660 svarer til, at fonden kan tilbyde familier i en særlig sårbar tid, endnu 709 dage og overnatninger i Ronald McDonald Hus. Da vi ikke modtager støtte fra det offentlige til vores arbejde i huset, er hjælp og støtte fra arrangementer som dette, meget kærkomment.

Der var udsolgt og vi er taknemmelige for alle deltagernes tid og opbakning” . ”Det er altid en dag med rigtig god stemning. Vi glæder os allerede til næste år”.

ForHole in one I år bød charity cuppen bl.a. også på en hole on one konkurrence på hul 17 med kr. 100.000 på højkant, fordelt 50/50 imellem vinderen og Ronald McDonald Hus. Ingen af deltagerne lykkedes med at udløse præmien. Til gengæld viste Søren Kjeldsen fin form og stor træfsikkerhed med en hole in one på hul 9, hvor der var ”Beat the pro”-konkurrence.

Alle kan støtte det gode formål. Ronald McDonald BørneFond tager med glæde imod alle donationer på MobilePay 8000 eller fondens bankkonto, reg.: 7854 – konto: 1099301

Seneste nyheder