14 juni 2018 19:00

5 gode tips til U.S. Open 2018

Forside Nyheder 5 gode tips til U.S. Open 2018
Af Golfonline.dk

Den smukt beliggende Shinnecock Hills Golf Club lægger rammen til det 118. U.S. Open, der har tie-off torsdag middag dansk tid. Det er femte gang turneringen spilles her, men banen har gennemgået store forandringer siden sidst, hvilket var i 2004. Derfor er der lagt op til en utroligt spændende omgang golf på den historiske bane, når de 156 deltagere kaster sig over de 18 huller. Lige nu går snakken nok i de fleste klubhuse om, hvem der er favorit til at vinde i den fire dage lange PGA-turnering. Vi har været inde hos Unibet for at kigge bookmakerne i kortene og give dig en ide om, hvilke fem spillere du skal spille på, for at få de bedste odds.

Verdens ubetingede bedste golfspiller lige nu hedder som bekendt Dustin Johnson. Han har ligget solidt i toppen af ranglisten i mere end 60 uger i træk og i søndags vandt han St. Jude Classic i Tennessee. Hos Unibet er han da også favoritten. Lige nu kan du få odds 8.00 på at han løber med pokalen på søndag.

Efter Johnson kommer Rory McIlroy og Justin Rose, begge til odds 15.00. Roses eneste større titel til dato kom i netop denne turnering tilbage i 2013, men han har ligget i top-10 ved de seneste ti internationale turneringer. Man kunne måske godt synes, at det var hans tur, så et spil på Rose kunne give en behagelig overraskelse. McIlroy har forbedret sit put dramatisk og på Bay Hill lavede han en birdie på fem ud af de seks sidste huller. Det gør ham til en mulig udfordrer til titlen.

Lidt længere nede på listen hos Unibet finder vi Jason Day og Justin Thomas. Hvis en af dem løber af med førstepladsen, så giver de begge pengene 17 gange igen. Day vandt både på Torrey Pines og Wells Fargo, hvorefter han sluttede i top-fem til Players. Mon ikke han også har noget i golftasken til U.S. Open. Justin Thomas spiller meget velafbalanceret for tiden. Han lå kortvarigt som nummer et på ranglisten, men har ikke rigtigt kunne omsætte det til resultater. Sidste år gik han Shinnecock fem under par og derfor er han også et godt bud, til gode odds.

Er du Tiger Woods fan skal du helt ned og se under nummer ni på bookmakernes liste. Der er ikke noget der tyder på, at Woods er i topform. Slet ikke efter en noget tragisk omgang putting ved Memorial i Ohio. Hvis du satser en flad 10’er på at Woods løber af med U.S. Open, så får du da også 210 kr. igen hvis det virkelig sker. Som altid kan der opstå masser af overraskelser i golf, så derfor er det nok bedst at satse bredt. Vil du læse mere om hvilke betting typer, du finder hos Unibet, kan du finde mere information i denne anmeldelse af Unibet Casino.

Seneste nyheder